Zwemshort Gant

Zwemshort Gant

Beginnend op: € 60,50

€ 45,38

-25%
Duik in comfort en stijl met de Gant zwemshort, de must-have zwemshort van Gant.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,50

€ 45,38

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Zwemshort Gant

Duik in comfort en stijl met de Gant Zwemshort. Deze elegante en functionele zwembroek is ontworpen door het gerenommeerde merk Gant voor zwemliefhebbers. Of je nu een professionele zwemmer bent of een amateur, deze zwemshort zal je ideale bondgenoot zijn voor al je zwemsessies.

Deze zwemshort is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt ongeëvenaard comfort in het water. De lichtgewicht, ademende stof zorgt voor volledige bewegingsvrijheid, zodat je je kunt concentreren op je prestaties zonder gehinderd te worden door zware of irriterende kleding. Bovendien zorgt de chloorbestendige stof voor duurzaamheid op de lange termijn, zodat je nog vele seizoenen van deze zwemshort kunt genieten.

Het ontwerp van de Gant zwemshort is zowel stijlvol als functioneel. Dankzij de elastische tailleband met trekkoord kun je de short perfect aan je taille aanpassen, terwijl je in de achterzak met rits je sleutels of kleingeld veilig kunt opbergen terwijl je zwemt. Bovendien voegt het iconische Gant logo op de pijp een vleugje stijl toe aan deze zwembroek.

Of je nu een zwemshort nodig hebt voor een intensieve training of een ontspannen dagje op het strand, de Gant zwemshort voldoet aan al je behoeften. Door het veelzijdige ontwerp is het een perfecte keuze voor elke gelegenheid, of je nu in het zwembad zwemt of op het warme zand ligt te zonnebaden.

Als erkend merk in de mode-industrie stelt Gant niet teleur met deze zwemshorts. Het merk met heeft een bijzondere accent focus op kwaliteit en stijl, en deze zwemshort is daarop geen uitzondering. Met zijn flatterende snit en tijdloze ontwerp zal de Gant zwemshort een stijlvolle aanvulling zijn op je zwemgarderobe.

Laat een slechte keuze van zwemkleding je plezier in het water niet bederven. Kies voor de Gant zwemshort en geniet van ongeëvenaard comfort en stijl, elke keer dat je zwemt. Deze zwemshorts zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en zijn een must-have voor alle zwemliefhebbers. Wacht dus niet langer, koop nu je Gant zwemshort en duik vol zelfvertrouwen en stijl je zwemavontuur in.

Extra informatie

Merk Gant
Fabrikant SKU 920006000-410
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene