Ruime selectie Trail Hardlopen tegen de beste prijzen

Of je nu een beginner bent of een ervaren hardloper, het is essentieel dat je in alle rust kunt oefenen met hardlopen en trail. De trail is een veeleisende sport die vereist dat u bent uitgerust met dames- of herenkleding, schoenen van trail en accessoires om de veiligheid van uw oefening te garanderen. Trek-Expert biedt u het hele jaar door tal van merken trail in de aanbieding!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wat is trail running ?

Ook bekend als natuurloop, trail running is een loopsport die wordt beoefend in een natuurlijke omgeving. Deze discipline wordt over het algemeen beoefend op paden en op verschillende terreinen: op de vlakte, in het bos of in de bergen. trail , een zeer complete sportactiviteit waarbij zowel de benen als het bovenlichaam betrokken zijn, vereist een intense fysieke inspanning, maar ook een specifieke uitrusting.

Een breed scala aan kwaliteitsproducten gewijd aan trail running

Een zeer veeleisende sport, trail running vereist de juiste uitrusting voor een veilige en efficiënte beoefening. Om u te begeleiden tijdens uw meest intense wedstrijden, bieden wij u een breed scala van hoogwaardige producten die voldoen aan uw behoeften en eisen. Vind onze selectie schoenen van trail, textiel, tassen en diverse accessoires zoals handschoenen, tours nek, hoofdband om u optimaal uit te rusten en uw plezier tijdens uw expedities te vergroten. Alle bekende merken in de wereld van sport outdoor en running zijn verzameld tegen een gereduceerde prijs: Columbia Gore , Camelbak, Buff, Asics, Nike, adidas, Saucony... Of je nu een occasionele trekker bent of een ervaren sporter, je vindt zeker de juiste technische uitrusting in de Trek-Expert online shop.

Trail en Running: wat zijn de verschillen?

Zoals de naam al zegt, wordt er in de wildernis hardgelopen, in tegenstelling tot running op asfalt. trail hardlopers lopen meestal op steeds wisselend terrein en op technische paden. De wedstrijden op trail vinden plaats op verschillende soorten terrein, waaronder rotsen, stenen, modder, gras en sneeuw.

Hoe bereid je een trail running voor op prestatiewinst?

trail is zowel een fysieke als mentale sport die een goede voorbereiding vereist. Je moet niet alleen een goede fysieke conditie hebben, maar ook een stalen geest om je aan alle omstandigheden aan te passen. Om uw efficiëntie tijdens uw reizen te maximaliseren, mag u niet vergeten uw cardiotraining aan te vullen met krachttrainingen. Zo kunt u zich voorbereiden op de variaties in tempo en ondersteuning wanneer u op technisch terrein met meer hoogteverschillen rijdt. De moeilijkste wedstrijden zoals de vertical kilometer vereisen een "intensieve" training op soortgelijke hellingen, d.w.z. een gemiddelde helling van 15 graden.

Welke apparatuur moet u kiezen voor trail running ?

Schoenen

Essentiële uitrusting, schoenen van trail zijn ontworpen om comfort, bescherming en prestaties te bieden aan de beoefenaars. Deze modellen hebben een buitenzool met noppen om zich aan te passen aan alle ondergronden. Kies voor hardlopen op de vlakte of in het bos een paar met optimale grip voor meer stabiliteit. Voor bergpaden kiest u schoenen die bestemd zijn voor meer technische paden en die robuuster zijn.

Tassen

Wat betreft tassen voor trail, moet de keuze worden bepaald door de af te leggen afstand, maar ook door de te dragen uitrusting. Voor korte afstanden volstaat een zak met een volume van minder dan 10 liter. Bent u een langeafstandsloper trail ofultra trail , kies dan voor een grotere tas.

Textiel

Op trek expert bieden wij u een breed scala van textiel man en vrouw speciaal ontworpen voor training. Kies uw apparatuur uit de meest bekende merken zoals Gore, adidas of Asics. Voor training of wedstrijd, we hebben alles wat je nodig hebt: t-shirts, ondershirts, shorts, broeken, panty's, jassen, sweatshirt, compressie...

Accessoires

Voor efficiënte en comfortabele trail sessies kunt u uw uitrusting aanvullen met verschillende accessoires. Ze zullen zeer nuttig zijn om je aan te passen aan alle situaties: intense hitte, regen, lage temperaturen... Daarom bieden wij u verschillende artikelen die u extra bescherming bieden tegen de elementen: hoofdbanden, nekbanden, bivakmutsen, nekwarmers, gant, petten, vizieren, mutsen...

Aangesloten horloges en elektronische accessoires

trail is een sport die meerdere dagen kan duren in min of meer extreme omstandigheden. Om uw passie in de beste omstandigheden te beoefenen, moet u zeker een veiligheidsuitrusting van trail aanschaffen, zoals een hoofdlamp of een waterdichte lamp. Er zijn ook verschillende modellen horloges GPS voor hardlopen en activiteitsarmbanden.