Wie zijn wij?

Welkom bij Trek-Expert, de beste bestemming voor alle liefhebbers van outdoorsporten.

Wij maken deel uit van de grote familie van Spacefoot, een pionier op het gebied van sport e-commerce. Onze reis begon met een eenvoudige passie voor handbal, die zich snel uitbreidde naar volleybal en voetbal, wat vervolgens onze groei stimuleerde. Tegenwoordig zijn we trots om 24 gespecialiseerde websites te hebben, die bijna alle sporten dekken en zich recentelijk hebben uitgebreid naar andere gebieden zoals motorrijden of decoratie.

Onze strategisch gelegen magazijnen in Montlouis-sur-Loire (37) vormen het middelpunt van onze activiteiten, met meer dan 500.000 producten van meer dan 5.000 merken die naar heel Europa worden verzonden. Onze kantoren in Levallois-Perret huisvesten een toegewijd team van deskundigen die zich voortdurend inzetten om uw online winkelervaring te verbeteren.

Bij Spacefoot zijn onze waarden essentieel voor ons. We worden gedreven door ambitie, niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten. We geloven in teamspirit en werken samen om u de beste kwaliteit van dienstverlening te bieden. Ondanks ons succes waarderen we elke mogelijkheid en streven we er altijd naar om te verbeteren.

Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, hebben we plannen om ons in de nabije toekomst in meer dan 20 landen internationaal uit te breiden. Ons doel is om voortdurend te vernieuwen en de grenzen van e-commerce te verleggen, om u nog meer keuzemogelijkheden aan te bieden.

Bij Trek-Expert, is onze missie simpel: u voorzien van de juiste uitrusting om uw prestaties te optimaliseren, terwijl u tijd en geld bespaart. Of het nu gaat om wandelen, trailrunning, klimmen of wintersporten, wij hebben wat u nodig heeft.

Dus waar wacht u op? Welkom in de Spacefoot-galaxie!