Onze selectie van Ski Hoeden

Het is moeilijk om te skiën zonder adequate bescherming tegen de kou, vooral voor het hoofd. Onder deze beschermingen vinden we de doppen! Deze beschermingen, vervaardigd door de toonaangevende merken op het gebied van skiën, stellen skiërs in staat zich in de juiste omstandigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd hun look te verzorgen!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mutsen voor alle skiliefhebbers

Om u doeltreffend tegen de kou te beschermen, is het bedekken van hoofd en oren een must. Wist u dat 30% van het warmteverlies plaatsvindt in dit deel van het lichaam? Bewust van het belang om skiërs maximaal comfort en bescherming te bieden, hebben de grote merken kwaliteitsmutsen ontwikkeld. Mannen, vrouwen, kinderen, elke skiër kan gemakkelijk het model vinden dat bij hem of haar past, want deze artikelen zijn one size fits all! Ontdek deze producten aan een onklopbare prijs zonder verder uitstel!

Welk model moet u kiezen voor het koude weer?

Je wacht er al een tijdje op, maar nu is het zover! De kou, de sneeuw, de bergen met hun prachtige witte vacht... alle ingrediënten zijn aanwezig om je passie voor skiën uit te leven. Maar ondanks al uw opwinding, behoort u tot degenen die het bijzonder koud hebben als het winterseizoen aanbreekt! Geen paniek, om de kou te verdragen moet je gewoon de kwetsbare delen van je lichaam en vooral je hoofd bedekken! Daarom heb je zeker geschikte mutsen nodig, of je nu gaat skiën in de poeder of op harde sneeuw! Door hun one size fits all vindt u snel de juiste hoed voor u! U hoeft alleen maar de juiste snit voor uw behoeften te kiezen.

Als je veel haar hebt, is het aan te raden een lange coupe te kiezen die in de nek valt. Het draait allemaal om praktische zaken! Bovendien heeft dit type hoed het voordeel dat je look echt tekent! Heb je geen ideeën? Hier zijn een paar modellen die u zeker zullen helpen kiezen: de Solid Thermalvan Buff of de L3 van Dynastar! Via onze website kunt u snel over deze artikelen beschikken tegen een uitzonderlijke prijs!

Aan de andere kant, als je haar minder volumineus is, kun je ook kiezen voor een getailleerde snit. Dit is ideaal om je oren te bedekken en ze warm te houden tijdens je sessies! Maar om beter te kunnen luisteren hebben sommige modellen perforaties in de oren! Dit is bijvoorbeeld het geval met de Windproof Solid K M/L van Buff! Wil je meer opties? Geen probleem, kies gewoon uit de volgende items: de Andorravan Reusch, de L3 Roostervan Rossignol of de 2 lagen-gele fluor van Buff! Of u nueen man,een vrouw of een kind bent, u zult snel hoogwaardige producten ontdekken , maar tegen een gereduceerde prijs!

Wat is het beste materiaal voor skimutsen?

Naast de snit is het materiaal waarschijnlijk het belangrijkste criterium om rekening mee te houden bij het kiezen van een bepaald model. Heb je een krap budget? Wat de kosten betreft, zijn hoeden van synthetische vezels (acryl of polyester) uiteraard goedkoper. Deze hebben het voordeel dat ze zowel licht als warm zijn. Maar ondanks hun betaalbaarheid en sterke punten moet u weten dat synthetische hoeden bijzonder slecht tegen vocht kunnen! Ze zijn ook geurgevoelig als je ze lang gebruikt. Wees bereid je vaak te wassen! Wilt u profiteren van optimale zachtheid en comfort, kies dan voor met fleece gevoerde synthetische modellen. Waarom? Gewoon omdat ze meer warmte geven!

Maar als u het beste van het beste op het gebied van skimutsen wilt, kies dan voor modellen van merinowol!Behalve dat ze warm zijn, hebben ze de bijzonderheid dat ze een hoge vochtigheidsgraad hebben. Qua comfort heeft dit materiaal het voordeel dat het zacht is en als bonus niet kriebelt!