Ruime keuze uit bivakapparatuur

Gaat u vissen en bent u op zoek naar bivakmateriaal? Op Trek-Expert bieden we je een ruime keuze aan tenten, slaapzakken, stoelen en bivakmateriaal zoals hoofdlampen, kachels... Vind aan de beste prijzen uw favoriete merken zoals Carp Spirit, Fox of Trakker met kwaliteitsproducten.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een brede selectie van goedkope bivakuitrusting

Vissen is een tijdrovende bezigheid outdoor en vereist daarom veel geduld voordat de vis in de haak bijt. Soms duurt het camper meerdere dagen of zelfs weken aan de waterkant. Om uw avontuur nog aangenamer te maken, biedt Trek-expert een breed scala aan bivakuitrusting om u te begeleiden tijdens uw lange vissessies. Deze omvattenschuilplaatsen om u tegen het weer te beschermen, comfortabele slaapplaatsen voor alle seizoenen en stoelen. Wij bieden ook een breed scala aan uitrusting en accessoires voor bivakken, zodat u uitstekende vissessies in de beste omstandigheden kunt doorbrengen: kachels, tafel, lampen, keukengerei... Dankzij ons lage prijsbeleid kunt u kwaliteitsvismateriaal het hele jaar door en zonder de bank te breken.

Wat is bivak?

Bivakkeren is het opzetten van een tijdelijk en licht kamp midden in de natuur. Het stelt ons in staat om zo dicht mogelijk bij de natuur te slapen in een wilde omgeving om een aangename ervaring te beleven. Het wordt meestal beoefend tijdens vrijetijdsactiviteiten outdoor zoals wandelen of vissen. Voor een goede nachtrust in de open lucht is een goede voorbereiding en een goede uitrusting onontbeerlijk. Onze online shop maakt het u gemakkelijk door u alle bivakmateriaal aan te bieden dat u nodig hebt voor uw vistochten. Voor onderdak hebben we een ruime keuze aan tenten. Om te slapen kiest u een van onze slaapzakken of luchtbedden. Om te koken hebben we fornuizen, potten en pannen, bestek...

Welke uitrusting moet ik gebruiken voor mijn bivak?

Het is belangrijk dat u uw bivakuitrusting zorgvuldig kiest, zodat u op elke eventualiteit in het veld bent voorbereid. Op Trek-expert worden alle producten geselecteerd van de beste merken om kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid te garanderen. Om u te helpen bij uw voorbereiding, zijn hier de essentiële materialen voor camper in de juiste omstandigheden.

Tent

De tent of bivvy is de schuilplaats die je beschermt tegen slecht weer. Het gewicht en de afmetingen moeten worden bepaald volgens uw behoeften. Wij bieden modellen in alle maten, van 1 tot 3 plaatsen. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en gemaakt van stevige, waterdichte materialen om u te beschermen tegen de regen tijdens uw lange vissessies. Let er bij het kiezen van uw tent op dat deze iets groter is om uw tassen en uitrusting in op te bergen.

Slaapzak

Na een lange dag op het water in de zon heb je een goede nachtrust nodig. De slaapzak is je beste bondgenoot voor een goede nachtrust. De comforttemperatuur moet worden gekozen op basis van het weer. De 3 seizoenen slaapzak is perfect voor alle seizoenen behalve de winter of extreme omstandigheden. Hij kan u dus vergezellen op uw visreizen in de zomer, de lente en de herfst. De zomertas daarentegen is alleen ideaal voor uw zomeravonturen.

Matras

U kunt kiezen tussen een zelfopblazende of opblaasbare matras. Een schuimrubberen mat is minder comfortabel, maar duurzamer en lekvrij. In onze selectie vindt u ook verschillende modellen bed-stoel, gemakkelijk te installeren en verstelbaar volgens uw behoeften. Onze kussens zijn ontworpen om de kwaliteit van uw slaap te optimaliseren, zodat u vol energie wakker wordt. Met onze stoelen die zich aanpassen aan alle soorten vloeren kunt u comfortabel wachten aan de waterkant.

Kachel

Om uw maaltijd te bereiden moet u een fornuis meenemen waarop u een pot of een ketel kunt verwarmen. U kunt ook kiezen tussen een gas-, essence of alcoholkachel, afhankelijk van uw bestemming. Voor het eten op rive bieden wij een reeks serviessets bestaande uit borden, bestek, glazen en servetten.

Hoofdlampen en multifunctionele messen

Voor trektochten of vissen zijn hoofdlampen met 100 tot 200 lumen ruim voldoende om 's nachts de weg te verlichten. Ze zijn praktischer dan zaklampen en laten uw handen vrij omautres taken uit te voeren. Tijdloze, compacte en efficiënte multifunctionele messen zijn ook onmisbare bondgenoten in bivakken.

Waterfilter of tablet

Vergeet bij het vissen het zuiveringstablet niet. Hiermee kun je het natuurlijke water van een beekje filteren voordat je het drinkt. Zo hoef je aan het begin van je reis niet te veel water in te slaan.

Bekijk onze selectie van bivakmateriaal om veilig en goedkoop te gaan vissen.