Dames mackintosh Joma R-Night

Dames mackintosh Joma R-Night

Beginnend op: € 114,22

€ 82,40

-28%
Ga het weer in stijl te lijf met het waterdichte damesjack van running Joma R-Night . Dit lichtgewicht, winddichte en waterdichte jack gaat overal met je mee, zelfs tijdens je nachtelijke sessies.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 114,22

€ 82,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames mackintosh Joma R-Night

Dames mackintosh van running. Dankzij de uitstekende waterdichtheid stoot deze waterdichte jas water af en laat geen druppel vocht door. Het beschermt ook tegen de kou dankzij de winddichte eigenschappen. Ideaal voor hardlopen in de stad bij slecht weer.

Voorzien van een volledige ritssluiting, handvat en beschermende patch om schuren tegen de huid te voorkomen. De binnenflap houdt water en kou buiten. De capuchon heeft een elastische band die zich aanpast aan het hoofd om wegglijden te voorkomen. Hij heeft ook een vizier voor extra bedekking en bescherming. De manchetten en onderkant hebben een elastische band voor betere isolatie tegen regen en kou.

Het heeft twee praktische voorzakken met ritssluitingen voor het veilig opbergen en meenemen van je benodigdheden: sleutels, mobiele telefoon, koptelefoon, zelfs een energiereep.

Dit waterdichte jack is gemaakt van waterafstotende stof. Het is ook winddicht, dus het weer vormt geen belemmering als je kilometers maakt. Het is erg licht en beperkt je niet in je bewegingsvrijheid.

Hij is ook 360° reflecterend, dus ideaal voor hardlopen in het donker. De loper is aan alle vier de kanten zichtbaar dankzij de reflecterende elementen op de rug en schouders en het Joma logo op de voorkant. Al deze details zorgen voor een veiligere sessie 's nachts op trail running.

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 901865.522
Kleur rosa
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene