Damestrui Joma Explorer

Damestrui Joma Explorer

Beginnend op: € 47,54

€ 38,38

-19%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 47,54

€ 38,38

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrui Joma Explorer

T-shirt met korte mouwen. Technisch damesmodel ontworpen vooroutdoor. Als je een fervent wandelaar bent, is dit lichtgewicht, ademende T-shirt zo comfortabel en praktisch dat het je beste bondgenoot zal zijn op je avonturen in warm of gematigd weer. Met technologie die transpiratie en nare geurtjes reguleert.

Het heeft een ronde hals gemaakt van een stretch basisstof die comfortabel zit zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Aan de binnenkant heeft het een op maat gemaakte naadbescherming om wrijving tegen de huid in dit gebied te voorkomen. Bovendien heeft dit naadloze T-shirt geen naden op de meest oncomfortabele plekken, voor extra comfort. De splitten aan de onderkant zijn ontworpen om de bewegingsvrijheid te maximaliseren en de paslengte te vergroten. Met dit T-shirt ga je verder.

Het is gemaakt van stretchstof voor meer aanpassingsvermogen aan het lichaam en beweging. Op de rug en onder de oksels, waar transpiratie zich het meest ophoopt, is het voorzien van Micro-Mesh System technologie om transpiratie af te voeren en te zorgen voor ademend vermogen. Dankzij dit systeem blijft het lichaam koel en droog, zelfs bij topprestaties. Dit vermindert vermoeidheid en versnelt het herstel. Het voorkomt ook de ontwikkeling van schimmel, die onaangename geurtjes veroorzaakt.

Joma logo en reflecterende elementen voor meer veiligheid. Verbetert de zichtbaarheid van de sporter bij weinig licht.

  • Gewas
  • Elastische, lichtgewicht, ademende stof
  • Micro-Mesh technologie op de plekken die het meest transpireren
  • Beperkt onaangename geurtjes
  • Naadloos
  • Reflecterende details
  • Bewegingsvrijheid
  • Tejido principal 85% Polyester, 15% Spandex / Tejido contrast 92% Polyester, 8% Spandex

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 901735.824
Kleur naranja
Kleur Oranje
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene