Jas Helly Hansen panorama

Jas Helly Hansen panorama
Beginnend op: € 282,33
Ontdek de Helly Hansen Panorama jas, de perfecte keuze voor skiliefhebbers die op zoek zijn naar comfort, warmte en stijl.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 282,33
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jas Helly Hansen panorama

Ontdek de Helly Hansen Panorama jas, speciaal ontworpen voor gepassioneerde skiërs door Helly Hansen. Deze jas combineert stijl en functionaliteit om je de ultieme ski-ervaring op de piste te geven.

De jas Helly Hansen Panorama is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel licht als duurzaam, perfect geschikt voor de zware omstandigheden op de berg. De jas heeft een waterdicht en ademend membraan om je te beschermen tegen de elementen en tegelijkertijd optimaal comfort te bieden.

Het ontwerp van deze jas is zowel modern als stijlvol, met felle kleuren waarmee je opvalt op de piste. De reflecterende details zorgen ook voor je veiligheid door je zichtbaar te maken bij weinig licht.

Voor totale bewegingsvrijheid heeft de Helly Hansen Panorama jas voorgevormde mouwen en stretchstof. Je kunt met gemak en zonder beperkingen skiën, terwijl je goed beschermd blijft tegen kou en vocht.

De jas heeft ook een afneembare, verstelbare capuchon en veel praktische zakken om je persoonlijke spullen veilig in op te bergen. Zo kun je optimaal genieten van je dag op de piste zonder je ergens anders zorgen over te maken.

Al met al is de Helly Hansen Panorama jas een ideale keuze voor alle skiërs die op zoek zijn naar een hoogwaardige, stijlvolle en comfortabele jas. Dus aarzel niet, en rust jezelf uit met deze kwaliteitsjas voor onvergetelijke dagen op de piste.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 65744-990
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte