Waterdichte jas Helly Hansen Verglas 3L Shell

Waterdichte jas Helly Hansen Verglas 3L Shell
Beginnend op: € 322,67
Blijf droog tijdens je volgende wandeling met de Verglas 3L Shell waterdichte jas van Helly Hansen, een referentie in bescherming tegen het weer.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 322,67
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdichte jas Helly Hansen Verglas 3L Shell

De waterdichte jas Helly Hansen Verglas 3L Shell is een must-have voor wandelliefhebbers. Het merk Helly Hansen staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en dit jack is daarop geen uitzondering. Het is gemaakt van hightech materialen en ontworpen om je zelfs in de zwaarste omstandigheden droog te houden.

Deze jas is speciaal ontworpen voor wandelen en biedt volledige bescherming tegen regen en wind. De drielaagse buitenstof is zowel waterdicht als ademend, zodat je comfortabel droog blijft terwijl vocht van je lichaam wordt afgevoerd. De verstelbare capuchon en hoge kraag bieden extra bescherming tegen de elementen, terwijl je de jas met de verstelbare manchetten en zoom kunt verstellen voor de perfecte pasvorm.

Het ontwerp van deze jas is zowel functioneel als stijlvol. Volledig gesealde naden en waterdichte ritsen zorgen voor maximale bescherming tegen water, terwijl zakken met rits je essentiële spullen veilig opbergen. Het jack is ook licht van gewicht en gemakkelijk op te bergen, waardoor het een ideale keuze is voor langere ritten.

Het Helly Hansen Verglas 3L Shell waterdichte jack is niet alleen functioneel, maar ook milieuvriendelijk. Dit jack is gemaakt van duurzame, milieuvriendelijke materialen en is een bewuste keuze voor natuurliefhebbers.

Of je nu een ervaren wandelaar bent of gewoon op zoek naar een kwalitatief waterdicht jack, het Helly Hansen Verglas 3L Shell jack is de perfecte keuze. Met zijn uitgebreide bescherming tegen het weer, functionele en stijlvolle ontwerp en betrokkenheid bij het milieu is dit jack een must-have voor al je buitenavonturen. Wacht niet langer en voeg hem vandaag nog toe aan je wandeluitrusting.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 63144-990
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene