Flanellen overhemd met lange mouwen Helly Hansen Lokka

Flanellen overhemd met lange mouwen Helly Hansen Lokka
Beginnend op: € 90,75
Bekijk ons flanellen overhemd met lange mouwen Helly Hansen Lokka, een must-have voor een ontspannen, comfortabele stijl.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 90,75
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Flanellen overhemd met lange mouwen Helly Hansen Lokka

Het Helly Hansen Lokka flanellen overhemd met lange mouwen is de perfecte aanvulling op je garderobe voor de koelere maanden. Ontworpen door het beroemde merk Helly Hansen, combineert dit overhemd stijl en functionaliteit om je optimaal comfort te bieden.

Dit overhemd is gemaakt van zacht, warm flanel en houdt je warm dankzij de stof die lichaamswarmte vasthoudt. De lange mouwen beschermen je ook tegen de kou en geven je outfit een stijlvolle touch.

Het ontwerp van dit flanellen overhemd Helly Hansen Lokka getuigt van de kwaliteit en expertise van het merk. De stevige naden en zorgvuldige afwerking maken dit een duurzaam, slijtvast kledingstuk dat je zal vergezellen tijdens je buitenactiviteiten of op je werkdagen.

Het ontwerp van dit overhemd is zowel klassiek als modern, met een button-down kraag en een discrete borstzak versierd met het logo van het merk. Dit overhemd kan op verschillende manieren gedragen worden, met een jeans voor een casual look of met een chinobroek voor een gekledere look.

Het Helly Hansen Lokka flanellen overhemd is niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook praktisch. Het is gemakkelijk te onderhouden en machinewasbaar, waardoor het ideaal is voor drukke, actieve mensen.

Of je nu gaat wandelen, kamperen of gewoon een comfortabel overhemd zoekt voor elke dag, het Helly Hansen Lokka flanellen overhemd is een ideale keuze. Verwen jezelf met dit hoogwaardige overhemd en voeg een vleugje Scandinavische stijl toe aan je garderobe.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 62731-476
Kleur sprucestripe
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene