Dames wetsuit met borstrits O'Neill Epic 5/4

Dames wetsuit met borstrits O'Neill Epic 5/4

Beginnend op: € 257,07

€ 206,98

-19%
Ontdek het O'Neill wetsuit voor dames met borstrits, ideaal voor surfers die van de oceaan houden.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 257,07

€ 206,98

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames wetsuit met borstrits O'Neill Epic 5/4

Het O'Neill Epic 5/4 wetsuit voor dames is het perfecte gereedschap om de golven met stijl en prestaties te trotseren. Dit wetsuit is ontworpen door het wereldberoemde merk O'Neill en is speciaal gemaakt voor vrouwen met een passie voor surfen. Met zijn borstrits past het zich perfect aan je lichaamsvorm aan voor optimaal comfort.

Het O'Neill Epic 5/4 wetsuit is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt uitstekende thermische isolatie om je te beschermen tegen de kou terwijl je je vrij kunt bewegen. De dikte van 5/4 mm maakt het pak ideaal voor koud water en lange surfsessies.

Het pak heeft ook gelijmde en gestikte naden voor maximale duurzaamheid en waterdichtheid. Zo blijf je zelfs onder de zwaarste omstandigheden droog en comfortabel. Bovendien zorgen het ergonomische ontwerp en de strategisch geplaatste neopreenpanelen voor totale bewegingsvrijheid voor optimale prestaties op de golven.

Of je nu een ervaren surfer bent of een beginner, het O'Neill Epic 5/4 wetsuit is een essentiële keuze als je vol vertrouwen de golven op wilt. Met zijn elegante, vrouwelijke stijl val je zeker op op het strand. Laat de kou je niet tegenhouden, kies voor het O'Neill wetsuit Epic 5/4 en geniet met volle teugen van je passie voor surfen.

Extra informatie

Merk O'Neill
Fabrikant SKU 5371-HW6
Kleur hw6 blk/demiflor
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene