Dames wetsuit met borstrits O'Neill Epic 4/3

Dames wetsuit met borstrits O'Neill Epic 4/3

Beginnend op: € 246,99

€ 185,22

-25%
Bedwing de golven in stijl met het dames wetsuit O'Neill Epic 4/3 met borstrits, perfect voor damessurfen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 246,99

€ 185,22

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames wetsuit met borstrits O'Neill Epic 4/3

Het O'Neill Epic 4/3 dames wetsuit met borstrits is de perfecte keuze voor alle surfliefhebbers die op zoek zijn naar een krachtig maar stijlvol wetsuit. Dit wetsuit van O'Neill is speciaal ontworpen voor vrouwen en heeft een slanke pasvorm die zich perfect aanpast aan de rondingen van een vrouw voor optimaal comfort in het water.

Dit wetsuit is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een borstrits voor gemakkelijk aantrekken en optimale ondersteuning tijdens je session surfsessie. De 4/3 mm neopreenlaag biedt effectieve bescherming tegen de kou, terwijl het je veel bewegingsvrijheid geeft om al je trucs met het grootste gemak uit te voeren.

Dit wetsuit is speciaal ontworpen voor surfen en heeft strategisch geplaatste platte naden om schuren te voorkomen en maximale duurzaamheid te garanderen. Bovendien voegt het elegante, vrouwelijke ontwerp een vleugje stijl toe aan je surfoutfit.

Of je nu een beginnende of ervaren surfer bent, je zult dit wetsuit van O'Neill met plezier dragen tijdens je surfsessies. Het is ideaal voor de koudste golven en houdt je warm en comfortabel in het water. Dus trakteer jezelf op dit wetsuit van topkwaliteit om optimaal te genieten van je passie voor surfen.

Extra informatie

Merk O'Neill
Fabrikant SKU 5356-HV6
Kleur zwart/cindydaisy
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene