Kinder-T-shirt Helly Hansen HH Logo

Kinder-T-shirt Helly Hansen HH Logo
Beginnend op: € 25,21
Ontdek het HH Logo kinder-T-shirt van Helly Hansen, een trendy en comfortabele stijl voor jonge avonturiers.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 25,21
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder-T-shirt Helly Hansen HH Logo

Het Helly Hansen HH Logo kinder T-shirt is een must-have voor junioren die houden van comfort en stijl. Met de bekende merknaam Helly Hansen is dit T-shirt zowel trendy als praktisch voor dagelijkse activiteiten.

Gemaakt van zacht katoen, biedt dit T-shirt optimaal comfort voor kinderen. Met zijn klassieke snit en korte mouwen past het bij alle lichaamsvormen en kan het in alle seizoenen gedragen worden. Ouders zullen de kwaliteit van dit t-shirt waarderen, dat bestand is tegen wassen en de tand des tijds, voor langdurig gebruik.

Het iconische Helly Hansen HH-logo staat op de voorkant van het T-shirt en voegt een vleugje stijl en persoonlijkheid toe. Kinderen zullen trots zijn om een kledingstuk te dragen van dit merk dat bekend staat om zijn kwaliteitskleding en betrokkenheid bij het milieu.

Dit T-shirt is geschikt voor alle stijlen en gelegenheden. Het kan gedragen worden voor sportactiviteiten, familie-uitjes of zelfs voor een casual look op school. Het tijdloze ontwerp maakt het een must-have in de garderobe van elk kind.

Dit t-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten voor junioren, past zich aan hun groei aan en kan worden doorgegeven aan jongere kinderen. Met zijn comfortabele pasvorm en hoogwaardige afwerking is het ook ideaal voor actieve kinderen die veel bewegen.

Kortom, het Helly Hansen HH Logo T-shirt voor kinderen is een trendy, comfortabel en duurzaam kledingstuk dat zowel ouders als kinderen tevreden zal stellen. Met zijn iconische logo en tijdloze ontwerp is het de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Voeg het nu toe aan de garderobe van je kind en laat ze hun stijl met trots uitdragen.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 41709-980
Kleur ebbenhout
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior