Normale zwemshort Helly Hansen Cascais

Normale zwemshort Helly Hansen Cascais
Beginnend op: € 45,38
Duik in stijl met de Regular Swim Shorts Helly Hansen Cascais - een must-have van Helly Hansen!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 45,38
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Normale zwemshort Helly Hansen Cascais

Ontdek comfort en stijl met de Regular Zwemshort Helly Hansen Cascais. Deze zwemshorts zijn ontworpen door het beroemde merk Helly Hansen, bekend om zijn hoogwaardige kleding voor buitenactiviteiten. Met zijn moderne, sportieve ontwerp zal deze zwemshort je vergezellen op al je zomeravonturen.

Deze zwemshort is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort. De normale snit en elastische tailleband zorgen voor een perfecte pasvorm voor alle lichaamsvormen. Bovendien betekent de waterbestendige, sneldrogende stof dat je met een gerust hart kunt zwemmen en het meeste uit je stranddagen kunt halen.

De Regular zwemshort Helly Hansen Cascais is niet alleen praktisch, maar ook erg modieus. Het elegante ontwerp en de felle kleuren geven een modern tintje aan uw look strandgarderobe. Bovendien heeft het praktische zakken zodat u al uw kleine benodigdheden mee kunt nemen.

Of je nu liever ontspant op het zand of deelneemt aan wateractiviteiten, deze zwemshort is de perfecte optie om de hele dag comfortabel en stijlvol te blijven. Dus wacht niet langer, voeg de Regular Swim Shorts Helly Hansen Cascais toe aan je zomergarderobe en maak je klaar voor onvergetelijke momenten!

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 34031-596
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene