Jas Jack Wolfskin kyoto xt

Jas Jack Wolfskin kyoto xt

Beginnend op: € 191,53

€ 153,23

-20%
Dit herenjack is geschikt voor zowel citytrips als wandeltochten. De SUPERLOFT vulling zorgt voor comfortabele warmte en bescherming tegen wind en kou.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 191,53

€ 153,23

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jas Jack Wolfskin kyoto xt

Te koud? Te veel wind? Niet voor jou. Op weg naar kantoor of tijdens een weekendje weg naar het bos: in de winter maakt het KYOTO XT JACKET deel uit van uw standaard dagelijkse outfit.
We hebben de winterjas uitgerust met onze extreem warme SUPERLOFT-fleece van gerecycled polyester. Deze hoogvullende synthetische vezelvulling heeft een uitstekende warmte-/gewichtsverhouding en is veel minder gevoelig voor vocht dan dons.
Het buitenmateriaal van het KYOTO XT JACKET beschermt uw bovenlichaam doeltreffend tegen wind en lichte regenbuien - en voelt aangenaam zijdeachtig aan.
Autres details
Gewicht: 925 g (maat M)
STORMLOCK ECOSPHERE COTTON TOUCH: robuuste, elastische, winddichte, waterafstotende en ademende stof van gerecycled polyester met een katoenachtig gevoel
gerecyclede microvezelvoering met bedrukt logo
MICROGUARD SUPERLOFT ECOSPHERE (200 g/m²): bijzonder warme, high loft-watten van gerecycleerde synthetische vezels / MICROGUARD SUPERLOFT ECOSPHERE (180 g/m²): bijzonder warme, high loft-watten van gerecycleerde synthetische vezels
vaste capuchon met verstelbare gezichtsopening en volume
2 heupzakken, binnenzak
verstelbare zoom

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1206361_4144
Kleur groene
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten