Jas Jack Wolfskin dna icefall

Jas Jack Wolfskin dna icefall

Beginnend op: € 252,03

€ 215,52

-14%
Deze jas is bedoeld voor ervaren wandelaars. De warme en waterafstotende stof biedt maximale bescherming tijdens de winter.

Niet op voorraad

Beschrijving

Jas Jack Wolfskin dna icefall

De wind zwiept over je gezicht. Landschappen strekken zich eindeloos voor je uit. En jij geniet van je winterwandeling. Geen wonder - in de DNA ICEFALL JKT bent u beschermd tegen het weer en warm, zelfs in de koudste gebieden.
We hebben de winterjas gevuld met onze MICROGUARD SUPERLOFT ECOSPHERE fleece. Het is niet alleen erg warm, maar ook ultra-licht en vochtbestendig. De synthetische vezels hebben dezelfde loft als dons.
Aan de buitenkant beschermt ons beproefde TEXAPORE ECOSPHERE-materiaal u tegen wind en regen. In gebieden met bijzondere stress hebben wij een nog robuustere versie gebruikt. Beide materialen zijn zeer ademend, zodat u ook onder zware belasting goed kunt blijven presteren. Voor extra frisse lucht onderweg zet je de ventilatieritsen open.
De verstelbare capuchon en de waterdichte ritsen maken de uitrusting compleet. Overigens is DNA ICEFALL JKT ook goed voor het milieu: het buitenmateriaal, de voering en de vulling zijn gemaakt van gerecycled polyester.
Autres details
Gewicht: 980 g (maat M)
TEXAPORE ECOSPHERE TWILL 2L: zeer waterdicht, winddicht en ademend buitenmateriaal van gerecycled polyester met keperlook (waterkolom: 20.000 mm*, waterdampdoorlaatbaarheid: > 15.000 g/m²/24 h**)
(metingen volgens: * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
TEXAPORE ECOSPHERE BIG GRID 2L: gerecycled, waterdicht, winddicht en zeer goed ademend buitenmateriaal (waterkolom: 20.000 mm*, waterdampdoorlaatbaarheid : > 15.000 g/m²/24 h**)
(metingen volgens: * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1) (schouders en bovenarmen)
gerecycleerde microvezelvoering met bedrukt logo
MICROGUARD SUPERLOFT ECOSPHERE (160 g/m²) : bijzonder warme, hoogvullende watten van gerecycleerde synthetische vezels
ventilatieritsen onder de armen
vaste capuchon met verstelbare gezichtsopening en volume
2 heupzakken, borstzak, binnenzak
waterdichte ritsen
verstelbare zoom

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1114731_6350
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Hardshell

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten