3-in-1 jas Jack Wolfskin dna supernova

3-in-1 jas Jack Wolfskin dna supernova

Beginnend op: € 302,45

€ 267,46

-12%
Dit herenjack is perfect voor op stap bij slecht weer. Hij is warm, wind- en waterdicht en kan zowel in de stad als in het hooggebergte worden gedragen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 302,45

€ 267,46

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

3-in-1 jas Jack Wolfskin dna supernova

Te koud? Te nat? Te veel wind? Geen excuus om te gaan wandelen. Zelfs op grijze herfstdagen voel je je thuis op de wandelpaden van deze wereld. En altijd in het gezelschap van: uw DNA SUPERNOVA 3IN1.
Back to basics: dat was ons motto bij de ontwikkeling van deze 3-in-1 jas. Daarom kozen we voor de trendy look vintage en de felle kleuren. Maar de jas overtuigt niet alleen met zijn coole look - hij is ook zeer functioneel en duurzaam.
Het buitenjack bestaat uit twee gerecyclede TEXAPORE-materialen en is winddicht, waterdicht en bijzonder goed ademend. De binnenjas is gevoerd met synthetische vezels en biedt extra warmte.
Dankzij het praktische ritssysteem heb je verschillende mogelijkheden: Het buitenjack alleen dragen als lichte bescherming tegen het weer? Een binnenjas integreren via de rits voor een beter warmtebehoud? Of heb je alleen de binnenjas nodig vanwege het weer? Maakt niet uit, de DNA SUPERNOVA 3IN1 is er altijd!
Autres details
Gewicht: 1045 g (maat M)
Buitenjack:
TEXAPORE ECOSPHERE BIG GRID 2L: gerecycled, waterdicht, winddicht en zeer goed ademend buitenmateriaal (waterkolom: 20.000 mm*, waterdampdoorlaatbaarheid: > 15.000 g/m²/24 h**)
(metingen volgens: * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
TEXAPORE ECOSPHERE MINI OTTOMAN 2L: gerecycled, zeer waterdicht, winddicht en sterk ademend buitenmateriaal (waterkolom: 20.000 mm*, waterdampdoorlaatbaarheid : > 15.000 g/m²/24 h**)
(metingen volgens: * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
gerecyclede microvezel voering met opgedrukt logo
vaste capuchon met verstelbare gezichtsopening en volume
2 hoge heupzakken, geheime zak
waterafstotende ritsen
verstelbare zoom
Binnenjas :
STORMLOCK ECOSPHERE 50D RIPSTOP: zeer lichte, scheurvaste, winddichte en ademende stof van gerecycleerd polyester met versterkende draden
MICROGUARD ECOSPHERE (60 g/m²): warme watten van gerecycleerde synthetische vezels.

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1114711_6350
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Hardshell

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten