Jas Jack Wolfskin solitude mountain

Jas Jack Wolfskin solitude mountain
Beginnend op: € 453,70
Dit jack zal zelfs de meest veeleisende hikers overtuigen. Dankzij het isolerende, winddichte en waterafstotende materiaal is het een ideale top voor alle winterse activiteiten.

Niet op voorraad

Beschrijving

Jas Jack Wolfskin solitude mountain

Uw eersteklas skivakantie verdient een eersteklas jas! Wij hebben de SOLITUDE MOUNTAIN JACKET ontworpen in nauwe samenwerking met champion. Zodat u beschermd bent tegen wind en vocht tijdens uw afdalingen!
Het jack is gemaakt van ons winddichte en extreem waterdichte TEXAPORE ECOSPHERE-materiaal. Natuurlijk hebben we ook aan de waterafstotende ritsen gedacht: Zo kan er geen sneeuw of regen door de ritsen dringen. En als de tocht echt zwaar wordt, zul je het hoge ademende vermogen van het materiaal en de extra lange ventilatieritsen onder de armen waarderen.
Tegelijkertijd is het SOLITUDE MOUNTAIN JACKET zeer elastisch. De goed gesneden mouwen en de elastische manchetten en sneeuwvanger zorgen ervoor dat u zich altijd vrij kunt bewegen.
De praktische, verstelbare tunnelkap kan probleemloos over uw skihelm worden gedragen. Skipassen, portefeuilles enz. kunnen worden opgeborgen in de twee grote borstzakken, de mouwzak of de binnenzak. En zoals het een goede ski-jas betaamt, hebben we hem voorzien van een RECCO-chip. Als u na het skiën naar het dorp gaat om de dag af te sluiten, kunt u de sneeuwvanger gewoon met de rits verwijderen - hij is gemakkelijk aan en uit te trekken.
Het is goed voor het milieu: De belangrijkste materialen van de SOLITUDE MOUNTAIN JACKET zijn 100% gerecycleerd. Voor het verven van het buitenmateriaal hebben we ons duurzame proces FUTURE DYE gebruikt. Deze nieuwe techniek gebruikt veel minder water en chemicaliën. Het bijkomende voordeel voor u: langdurige, hoge kleurechtheid.
Autres details
Gewicht: 820 g (maat M)
TEXAPORE ECOSPHERE FUTURE DYE STRETCH 3L: ecologisch geverfd, zeer waterdicht, winddicht en ademend buitenmateriaal met 95% gerecycled polyester (waterkolom: 20.000 mm*, waterdampdoorlaatbaarheid: > 15.000 g/m²/24 h**)
(metingen volgens : * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
TEXAPORE O2+ 3D VACUUM LAMINATION 3L: zeer waterdicht, winddicht en ademend buitenmateriaal met zeer hoge slijtvastheid (waterkolom: 20.000 mm*, waterdampdoorlaatbaarheid: > 15.000 g/m²/24 h**)
(metingen volgens: * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1) (schouders en kaprand)
POLYESTER STRETCH JERSEY : zachte, drogende stof rapide en zijdelingse elasticiteit (sneeuwvanger, manchetten en borstzak)
vaste tunnelcapuchon met verstelbare gezichtsopening en volume, kan over een helm worden gedragen
ventilatiesysteem vooraan in de kraag
ventilatieritsen onder de armen
2 borstzakken, armzak, binnenzak
RECCO systeem : vaste, onderhoudsvrije, geïntegreerde chip voor opsporing door hulpdiensten
waterafstotende ritsen
armlijn voor bewegingsvrijheid
nauwsluitende elastische manchetten
afneembare sneeuwvanger
verstelbare zoom

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1113361_1361
Kleur blauw pacifisch
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten