Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Vback

Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Vback

Beginnend op: € 52,43

€ 43,41

-17%
Ontdek comfort en prestaties in het 1-delige zwempak voor dames Speedo Vback, ideaal om mee te zwemmen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 52,43

€ 43,41

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zwempak uit 1 stuk Speedo Vback

Het Speedo Vback 1-delig zwempak voor dames is de perfecte keuze voor alle vrouwen met een passie voor zwemmen. Ontworpen door het gerenommeerde merk Speedo, combineert dit zwempak comfort, elegantie en prestaties.

De snit Vback omhelst de vrouwelijke rondingen perfect en biedt optimale ondersteuning en ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. Dankzij de chloorbestendige stof en stretch is deze zwembroek perfect voor al uw zwemsessies, zowel in het zwembad als in open water.

Het 1-delige zwempak voor dames Speedo Vback heeft een binnenvoering voor extra comfort en een geïntegreerde bh voor extra ondersteuning. Met de verstelbare bandjes kun je de maat aanpassen aan je lichaamsvorm, voor een perfecte pasvorm.

Het elegante ontwerp combineert klassieke en tijdloze kleuren, voor een look die zowel sober als vrouwelijk is. Het Speedo logo dat discreet aan de zijkant is geborduurd, geeft dit zwempak een modern tintje.

Dit zwempak is perfect geschikt om in te zwemmen en garandeert maximale bewegingsvrijheid en totale weerstand. Of je nu een beginnende of ervaren zwemmer bent, het Speedo Vback 1-delig zwempak voor dames zal je bondgenoot zijn om je doelen te bereiken.

Laat je zwemkleding je niet tegenhouden! Kies voor het 1-delige zwempak voor dames Speedo Vback en duik vol vertrouwen het water in. Het is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is de ideale keuze voor alle vrouwen die stijl en prestaties willen combineren bij het zwemmen. Zoek niet verder voor het perfecte zwempak!

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 003179-16604
Kleur pinnek/blauw
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene