Kinderbadmuts Arena Unix II

Kinderbadmuts Arena Unix II
€ 9,08
Ontdek de Arena Unix II kinderzwemcap, de must-have voor jonge zwemmers die op zoek zijn naar comfort en stijl tijdens hun zwemsessies.

Van hetzelfde model :

Zet op verlanglijst

Verkocht per 2

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Kinderbadmuts Arena Unix II

Onze Unix II Junior badmuts is ontworpen met jonge zwemmers in gedachten en is een gemakkelijk aan te trekken badmuts. We hebben de stijl vernieuwd met coole kleurblokken en ons nom en logo in een contrasterend vierkant. Deze comfortabele pet is zacht voor haar en huid en beschermt beide tegen chloorwater. Durven we het te zeggen, deze muts past perfect bij onze prachtige zwempakken met print!

Materiaal + snit
Deze muts is gemaakt van een rekbare technische stof die goed op het hoofd aansluit en het haar op zijn plaats houdt zodat het niet langs het gezicht van onze kleine zwemmers glijdt. Bovendien is hij net zo licht in het water als erbuiten, zodat je kind zich kan concentreren op het zwemmen.

Onderhoud
Maximaliseer de levensduur van de badmuts van je kind door hem na elk gebruik af te spoelen in koud water, hem aan de lucht te laten drogen, uit de buurt van radiatoren of andere warmtebronnen, en hem uit direct zonlicht te bewaren.

Extra informatie

Merk Arena
Fabrikant SKU 002384-102
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1