De beste schoenen trail Saucony

Saucony trail schoenen zijn verkrijgbaar in een breed scala van aantrekkelijke, atypische kleuren, de trail running schoen assortiment biedt de grip, stabiliteit, responsiviteit en ondersteuning die u nodig hebt om de kilometers af te leggen op een verscheidenheid van terrein.

De trailmodellen die geschikt zijn voor het verkennen van nieuwe paden zijn de Peregrine, de Guide, de Excursion, de Xodus en de Mad River serie.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn de kenmerken van een Saucony trail running schoen ?


Trail running is een discipline die vaak op steil terrein wordt beoefend en die specifieke verwachtingen aan schoenen stelt. Daarom neemt Saucony het ontwerp van zijn schoenen serieus door prestatiekenmerken als:

  • Lichtheid: of het nu voor lange of korte afstanden is, de trailrunner moet paren dragen die niet veel wegen om te genieten van maximaal comfort en minder vermoeidheid voelen.
  • Stevigheid: zoals we zojuist hebben vermeld, zijn de paden waarop trail running wordt beoefend niet zacht. Om een goede slijtvastheid en een maximale levensduur te garanderen, moeten de trailschoenen gemaakt zijn van uitgelezen materialen, uiterst stevig. Deze robuustheid komt ook ten goede aan de schokdemping voor een optimale bescherming van de voet.
  • Stabiliteit: dankzij een consistente demping en een solide constructie voorkomt stabiliteit in een paar schoenen, in dit geval trailschoenen, valse bewegingen zodat de dragers ervan met een gerust hart kunnen hardlopen.
  • Grip: Hardlopen op gladde, rotsachtige, modderige of besneeuwde ondergrond is niet gemakkelijk met normale schoenen. Daarom hebben de experts in outdoor trainers zolen ontwikkeld met niet-afgevende noppen en een uitzonderlijke grip, zodat ze zich perfect kunnen aanpassen aan elke oneffenheid in de ondergrond. Deze kwaliteit garandeert een betere grip, waardoor lopers alle beklimmingen en afdalingen met groot gemak aankunnen.
  • Ondersteuning: Lopen op een onstabiele ondergrond kan zwaar zijn voor de voeten. Slecht ondersteunde schoenen kunnen ongemak of zelfs letsel veroorzaken. De sneakers van een hardloper moeten daarom perfect passen bij de vorm van zijn voeten. Dit kan te danken zijn aan een zachte binnenvoering, een ergonomisch bovenwerk of een perfect passende wreef.

Bovengenoemde zijn de belangrijkste kenmerken van een goed paar trailschoenen, maar elke praktijk en elk type terrein heeft zijn eigen bereik. Saucony innoveert elk seizoen aan de hand van de feedback van de klanten van het merk om aan hun verwachtingen te voldoen. Hieronder zullen wij kort op elk van hen ingaan.

Saucony Peregrine trail schoenen


Ongeacht het weer, de afstand of de onregelmatigheid van het pad, de Saucony Peregrine schoenen zijn er. De ultieme allround trailschoen met PWRTRAC rubberen lamellen en PWRUN demping biedt agressieve, responsieve tractie voor snelle lopers op steil terrein. Deze uiterst duurzame Saucony trailschoenen bieden uitstekende schokabsorptie voor optimale bescherming van de voet. Dankzij het waterdichte bovenwerk van textiel kun je met een gerust hart hardlopen in min of meer extreme omstandigheden. De Saucony Peregrine 11, Saucony Peregrine 11 gtx, Saucony Peregrine 11 st, Saucony Peregrine 10 gtx en Peregrine10 ST schoenen zijn verkrijgbaar in heren- en damesmodellen in onze online winkel tegen onverslaanbare prijzen.

Saucony Guide Trail Schoenen


Met PWRTRAC-rubberen zolen en comfortabele PWRRUN-demping bieden deze trailschoenen zowel stabiliteit als hoogwaardige tractie om kilometer na kilometer ruw terrein aan te pakken. In tegenstelling tot traditionele loopschoenen worden trailschoenen niet gekozen op basis van het type stap vanwege de ongelijke ondergrond. De Saucony Guide serie heeft echter de bijzonderheid dat het een staporiëntatiesysteem heeft waardoor uw voeten in alle omstandigheden in perfecte harmonie met de grond zijn. Een zeer goede ondersteuning komt om toe te voegen aan de partij om tegelijkertijd comfort, stabiliteit en veiligheid van de voeten te krijgen. Veel dames- en herenmodellen zijn verkrijgbaar tegen onverslaanbare prijzen, waaronder de Saucony Guide 13 schoenen.

Saucony Xodus trail schoenen


De Saucony Xodus trailschoenen, verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, onderscheiden zich van de rest van het gamma door hun uitzonderlijke duurzaamheid. Dankzij de rubberen profielnaden van PWRTRAC en de PWRRUN+ demping bieden ze fenomenale tractie om je met gemak door elk obstakel op ruw terrein te loodsen. Deze trailschoenen zijn comfortabel en perfect geventileerd dankzij een bovenwerk van ademend, stevig en soepel mesh, en zijn speciaal ontworpen voor lange duurwedstrijden. Verschillende modellen zijn nu beschikbaar in onze online winkel tegen speciale prijzen. Wij bevelen in het bijzonder de Saucony xodus 10 schoenen voor mannen en vrouwen aan.