De beste Mizuno trailschoenen

De kracht van Mizuno is om u maximaal comfort te bieden tijdens uw wedstrijden op trail. Om te voldoen aan uw verwachtingen op het gebied van schoeisel trail, biedt Mizuno 3 specifieke modellen: Hayate (korte afstand), Daichi (multifunctioneel) en Mujin (ultra trail ).

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Hoe kies je trailschoenen?

Omdattrail running wordtbeoefend op vaak steil terrein, vereist het specifieke schoenen die zijn aangepast aan de omstandigheden van het parcours. Dit zijn de basiskenmerken van een goed paar schoenen voor trail running:

  • Grip: waarschijnlijk het belangrijkste van allemaal, de uitzonderlijke grip van trail running schoenen stelt lopers in staat om alle soorten ruwe paden aan te pakken.

  • Bescherming: of het nu tegen schokken, kou of hitte is, schoenen zijn in principe ontworpen om de voeten maximaal te beschermen. Bij een discipline die meestal in de vrije natuur wordt beoefend, zoals trail running, is het van essentieel belang dat deze bescherming meer uitgesproken is. Vooral omdat de voeten een grote rol spelen. Uw paren moeten daarom gemaakt zijn van technische materialen die een uitstekende schokabsorptie en een goede temperatuurbeheersing garanderen.

  • Stabiliteit en steun : met kleine dingen die valpartijen kunnen veroorzaken, zoals stenen en wortels, vereist het vaak glooiende parcours sportschoenen met een sterke steun en stabiliteit. Dit voorkomt uitglijden en spierspanning.

  • Waterdichtheid: modder, plassen, sneeuw, regen, enz. Om uw voeten tegen al deze externe elementen te beschermen, moetentrailschoenen perfect waterdicht zijn.

  • Ademend vermogen: voor een comfortabel gevoel op elk moment moeten je trailschoenen gemaakt zijn van technische materialen die perfecte ventilatie bieden.

  • Demping : voor comfortabel en efficiënt hardlopen moeten uw schoenen ook een uitstekende demping hebben. Daarom is het belangrijk om de juiste tussenzool en buitenzool te kiezen. Voor mensen met een afhangende pas is het belangrijk om de juiste drop te hebben.

Hieronder hebben we een kleine inventarisatie gemaakt van de beste trailschoenen Mizuno en hun speciale kenmerken.

Trail schoenen mizuno Hayate

lange De Mizuno Hayate trailschoenen zijnbedoeld voor liefhebbers van snelle trailrunnen over korte afstanden en zijn een perfecte mix van lichtheid en prestaties. Ze zijn ontworpen voor snelle lopers die op zoek zijn naar stabiliteit en zijn perfect voor universele passen op trails of in stedelijke gebieden. Ze zijn voorzien van golftechnologie en bieden hoogwaardige demping en uitstekende schokabsorptie. Ze hebben ook een zachte tussenzool voor extra comfort zonder u te verzwaren. Ze zijn sterk, duurzaam en duurzaam en hebben een flexibel en goed geventileerd bovenwerk, zodat uw voeten goed worden geventileerd en op natuurlijke wijze kunnen bewegen tijdens uw inspanningen. Deze trail trainers zijn niet alleen comfortabel en efficiënt, maar hebben ook thermo-gelijmde sokken die zorgen voor een goede pasvorm en elke vorm van wrijving vermijden die een bron van ongemak zou kunnen zijn. Verkrijgbaar in heren- en damesmodellen, tegen onklopbare prijzen in onze online shop.

Trail schoenen mizuno Mujin

Voor ultra-trail running moet je daarentegen kiezen voor paren die beter geschikt zijn voor ruw terrein, zoals de Mizuno Mujin trailschoenen. Deze bijzonder robuuste en duurzame hardloopschoenen zijn ideaal voor lopers met universele passen over lange afstanden .Metgolftechnologie voor uitzonderlijke demping en stabiliteit bieden ze dragers een uitstekende energieoverdracht en een ongeëvenaard gevoel voor de grond. De zolen zijn voorzien van fenomenale gripnokken, met een grote flexibiliteit om zich aan te passen aan elke onregelmatigheid van de vette of harde ondergrond. Door hun stevigheid zijn ze de perfecte schoenen om elk parcours met gemak en finesse af te leggen. Het bovenwerk van mesh biedt zowel stevige ondersteuning als perfecte ventilatie voor optimaal comfort. Om het draaggemak te verbeteren hebben ze een ergonomische tussenzool in het binnenwerk. De tussenzool is zacht en soepel, biedt extra steun en voorkomt onaangename wrijving. En als klap op de vuurpijl zijn de tenen versterkt om ze te beschermen tegen schokken en allerlei infiltraties die de voeten kunnen beschadigen.

Trail schoenen mizuno Daichi

Om deze twee soorten lopen af te wisselen, raden wij de Daichi-reeks aan. Deze schoenen hebben multidirectionele tractiezolen en staan garant voor dynamische passen en uitzonderlijke ondersteuning. Ontwikkeld door Michelin, volgen deze zolen gemakkelijk elke onregelmatigheid van een vettige, harde of natte ondergrond om zonder beperkingen van het ene type spoor naar het andere te gaan. Metwave-technologie voor responsieve demping en maximale stabiliteit, en XtaRide voor een soepele, stabiele en gripvaste pas, zijn dit de perfecte schoenen voor al je buitenritten. Ze hebben een stevig mesh bovenwerk dat zorgt voor optimaal ademend vermogen en natuurlijke voetbewegingen voor een comfortabeler en duurzamer gevoel.