Gestreepte zwemshort Gant Block

Gestreepte zwemshort Gant Block
Beginnend op: € 80,67
Ontdek de unieke stijl van de Gant Block gestreepte zwemshort voor optimale prestaties tijdens je zwemsessies met Gant.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 80,67
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Gestreepte zwemshort Gant Block

De Gant Block gestreepte zwemshort is een must-have voor alle zwemliefhebbers. Met de bekende merknaam Gant combineert deze zwemshort stijl en functionaliteit om je de best mogelijke ervaring in het water te geven.

Deze zwemshorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en garanderen een uitzonderlijke duurzaamheid, zelfs na vele duiken en zwemsessies. Elegante strepen voegen een vleugje stijl toe aan deze zwemshorts, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor degenen die graag opvallen op het strand of bij het zwembad.

De Gant Block gestreepte zwemshorts zijn speciaal ontworpen voor het zwemmen en bieden een perfecte pasvorm voor optimale bewegingsvrijheid. Of je nu competitief zwemt, voor je plezier of voor een intensieve training, deze zwemshorts voldoen aan al je verwachtingen.

Deze zwemshort is niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook heel comfortabel om te dragen. Ze hebben een ademende voering van mesh die je koel en droog houdt, zelfs op de warmste dagen. Bovendien zorgen de elastische tailleband en het trekkoord voor een comfortabele pasvorm op maat.

Of je nu liever in zee of in het zwembad zwemt, de Gant Block gestreepte zwemshort is een ideale keuze. Dankzij de chloor- en zoutwaterbestendige stof kun je ze zonder zorgen dragen, terwijl de klassieke, tijdloze snit ze een must-have maakt voor alle seizoenen.

Dus ga je gang en kies voor de Gant Block gestreepte zwemshorts voor je volgende zwemsessie. Met hun superieure kwaliteit, elegante stijl en ongeëvenaard comfort zullen ze zeker aan al je verwachtingen voldoen en je trouw vergezellen op al je wateravonturen.

Extra informatie

Merk Gant
Fabrikant SKU 922416002-433
Kleur avondblauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene