Wandelschoenen Meindl Nordkap PRO GTX

Wandelschoenen Meindl Nordkap PRO GTX
Beginnend op: € 448,71
Ontdek het ultieme comfort en de duurzaamheid met Meindl Nordkap PRO GTX wandelschoenen, ideaal voor je outdooravonturen met Meindl!

Niet op voorraad

Beschrijving

Wandelschoenen Meindl Nordkap PRO GTX

Meindl Nordkap PRO GTX wandelschoenen zijn de perfecte metgezel voor je buitenavonturen. Deze schoenen zijn ontworpen door het beroemde merk Meindl en combineren comfort, duurzaamheid en prestaties voor een ongeëvenaarde wandelervaring.

Dankzij het robuuste ontwerp en de hoogwaardige constructie zijn deze schoenen ideaal voor ruw terrein en onvoorspelbare weersomstandigheden. De Vibram buitenzool biedt uitzonderlijke grip op alle soorten ondergrond, terwijl het Gore-Tex membraan zorgt voor optimale waterdichtheid en ademend vermogen.

Aan het comfort van je voeten is ook gedacht met de Air Active Soft Print-technologie, die goede ondersteuning en effectieve demping biedt. Bovendien biedt het bovenwerk van eersteklas nubuck leer bescherming tegen stoten en schuren, terwijl het licht en flexibel blijft voor natuurlijke bewegingen.

Deze Meindl wandelschoenen hebben ook een praktisch en nauwkeurig vetersysteem, zodat je de laars perfect aan je voet kunt aanpassen voor optimale ondersteuning. Bovendien beschermt een versterkte rubberen stenenvanger je voeten tegen obstakels op het pad.

Of je nu een ervaren wandelaar bent of een enthousiaste beginner, Meindl Nordkap PRO GTX wandelschoenen zijn een verstandige keuze om het meeste uit je buitenavonturen te halen. Dus ga je gang, geef jezelf het comfort en de prestaties die je nodig hebt met deze topkwaliteit wandelschoenen van Meindl.

Extra informatie

Merk Meindl
Fabrikant SKU 7763-10
Kleur braun
Kleur Bruin
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Hoge steel