Wandelschoenen Meindl Gastein GTX

Wandelschoenen Meindl Gastein GTX
Beginnend op: € 311,58
Ontdek het ultieme in comfort en prestaties met Meindl Gastein GTX wandelschoenen. Een referentie voor al je outdooruitdagingen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Wandelschoenen Meindl Gastein GTX

Ontdek Meindl Gastein GTX wandelschoenen, speciaal ontworpen voor wandelliefhebbers die op zoek zijn naar comfort en prestaties. Het merk Meindl staat al meer dan een eeuw bekend om zijn kwaliteit en expertise op het gebied van wandelschoenen.

Met hun waterdichte bovenwerk van leer nubuck beschermen deze schoenen je tegen de elementen en bieden ze een uitstekend ademend vermogen. Het GORE-TEX membraansysteem zorgt voor totale waterdichtheid terwijl je voeten toch kunnen ademen, voor een gevoel van frisheid en comfort tijdens de hele wandeling.

Meindl Gastein GTX wandelschoenen hebben een tussenzool van EVA-schuim voor optimale demping en ondersteuning van de voet. De Meindl Multigriff rubberen buitenzool biedt uitzonderlijke grip op alle soorten terrein, voor extra stabiliteit en veiligheid als je op pad bent in de bergen.

Dankzij het precieze vetersysteem en de ergonomische leest passen deze schoenen zich perfect aan de vorm van je voet aan voor optimale ondersteuning en maximaal comfort. De Air-Active technologie zorgt voor een goede luchtcirculatie in de schoen, waardoor vochtophoping en onaangename geurtjes worden voorkomen.

Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of een gepassioneerde amateur, Meindl Gastein GTX wandelschoenen zullen je vergezellen op al je bergavonturen. Ze zijn comfortabel, slijtvast en presteren uitstekend en zijn de ideale keuze om veilig en stijlvol te wandelen. Vertrouw dus op de kwaliteit en expertise van Meindl voor je volgende buitenavontuur.

Extra informatie

Merk Meindl
Fabrikant SKU 7748-01
Kleur schwarz/dunkelbraun
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Hoge steel