Wandelschoenen Meindl Garmisch II GTX

Wandelschoenen Meindl Garmisch II GTX
Beginnend op: € 361,99
Meindl Garmisch II GTX schoenen zijn ontworpen voor wandeltochten en bieden comfort en prestaties op alle soorten terrein. Ontdek ze nu!

Niet op voorraad

Beschrijving

Wandelschoenen Meindl Garmisch II GTX

Ontdek Meindl Garmisch II GTX wandelschoenen, ontworpen voor comfort, duurzaamheid en prestaties tijdens je buitenavonturen. Deze schoenen zijn gemaakt door het beroemde merk Meindl en zijn de ideale keuze voor wandelliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare kwaliteitsuitrusting.

Meindl Garmisch II GTX wandelschoenen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de zwaarste trails. Het bovenwerk van hoogwaardig leer biedt een uitstekende slijtvastheid en optimale bescherming voor je voeten. Bovendien garandeert het geïntegreerde Gore-Tex membraan totale waterdichtheid terwijl het je voeten laat ademen, voor optimaal comfort, zelfs bij nat weer.

Dankzij de rubberen buitenzool Vibram bieden deze wandelschoenen uitzonderlijke grip op alle soorten terrein, van modderige paden tot gladde rotsen en steile paden. Bovendien absorbeert de tussenzool van EVA-schuim effectief schokken voor optimale demping bij elke stap, waardoor vermoeidheid en het risico op blessures worden verminderd.

De Meindl Garmisch II GTX wandelschoenen hebben ook een nauwkeurig vetersysteem dat gemakkelijk te verstellen is, voor een perfecte ondersteuning van de voet en optimale stabiliteit. Bovendien kun je dankzij het lichte gewicht lange afstanden afleggen zonder je bezwaard te voelen.

Of je nu een ervaren wandelaar bent of een beginner op zoek naar avontuur, Meindl Garmisch II GTX wandelschoenen zijn de perfecte keuze om je te vergezellen op al je verkenningen in de wildernis. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op deze kwaliteitsschoenen voor onvergetelijke wandeltochten in alle vertrouwen en comfort.

Extra informatie

Merk Meindl
Fabrikant SKU 7635-39
Kleur mahagoni
Kleur Bruin
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Hoge steel