Dameswandelschoenen Meindl Ohio Winter GTX

Dameswandelschoenen Meindl Ohio Winter GTX
Beginnend op: € 257,13
Ontdek het ultieme in comfort en prestaties met dameswandelschoenen Meindl Ohio Winter GTX. Perfect voor je buitenavonturen.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 257,13
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameswandelschoenen Meindl Ohio Winter GTX

Meindl Ohio Winter GTX dameswandelschoenen zijn speciaal ontworpen voor avonturiers en winterwandelaars. Het gerenommeerde merk Meindl heeft al zijn knowhow en expertise gestopt in het creëren van deze schoen van topkwaliteit, die optimaal comfort en bescherming biedt voor damesvoeten.

Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn zowel licht als slijtvast en bieden uitzonderlijke grip op alle soorten terrein. Het geïntegreerde Gore-Tex membraan zorgt voor totale waterdichtheid, zodat je voeten zelfs in de natste omstandigheden droog blijven. Bovendien houdt de zachte, warme wollen voering je voeten warm en comfortabel, zelfs bij temperaturen onder het vriespunt.

Deze dameswandelschoenen hebben ook een tussenzool van EVA-schuim voor maximale demping en stabiliteit. De rubberen buitenzool van Vibram biedt uitstekende grip en slijtvastheid, waardoor het een ideale keuze is voor ruw terrein.

Deze schoenen zijn ontworpen om perfect om de vrouwelijke voet te passen en bieden ongeëvenaard comfort, zelfs tijdens lange wandeltochten. Het precieze vetersysteem biedt een pasvorm op maat voor perfecte ondersteuning van de voet.

Of je nu een ervaren wandelaar bent of een beginner, Meindl Ohio Winter GTX wandelschoenen voor dames zijn de perfecte keuze voor je winteravonturen. Met een perfecte mix van comfort, bescherming en duurzaamheid zijn deze laarzen een goede investering voor je wandeltochten in de bergen of bossen.

Wacht niet langer en rust jezelf uit met de beste dameswandelschoenen op de markt. Meindl Ohio Winter GTX dames wandelschoenen zullen je trouwe metgezel zijn op al je winteravonturen, zodat je veilig en comfortabel kunt genieten van het buitenleven. Trek ze dus aan en begin nu aan je avontuur!

Extra informatie

Merk Meindl
Fabrikant SKU 7623-29
Kleur jeans
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Hoge steel