Skibroek Helly Hansen blizzard insulated

Skibroek Helly Hansen blizzard insulated
Beginnend op: € 161,33
Ga warm de piste op met de Helly Hansen Blizzard Insulated skibroek, ontworpen door het bekende sportmerk Helly Hansen.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 161,33
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Skibroek Helly Hansen blizzard insulated

De Helly Hansen blizzard insulated skibroek is de ideale keuze voor alle skiliefhebbers die op zoek zijn naar prestaties en comfort. Ontworpen door het beroemde merk Helly Hansen, specialisten in hoogwaardige sportkleding, combineert deze broek stijl en functionaliteit voor een onvergetelijke ski-ervaring.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze skibroek een uitstekende thermische isolatie om je warm en droog te houden op de piste, zelfs bij extreem weer. De Helly Tech® Performance-technologie garandeert volledige bescherming tegen de elementen, terwijl het ademend vermogen vocht en transpiratievocht afvoert.

De Helly Hansen blizzard insulated skibroek zit ook boordevol praktische functies voor veeleisende skiërs. Voorgevormde knieën zorgen voor optimale bewegingsvrijheid, terwijl sneeuwvangers sneeuw uit de broek houden. Bovendien bieden de vele zakken met ritssluiting veilige, praktische opbergruimte voor je benodigdheden.

Naast uiterst functioneel is deze skibroek ook erg stijlvol. Het gestroomlijnde, moderne ontwerp past goed bij elke ski-outfit, terwijl de felle kleuren en reflecterende details ervoor zorgen dat je de broek gemakkelijk herkent op de piste.

Of je nu een beginnende of gevorderde skiër bent, de Helly Hansen blizzard insulated skibroek is een veilige keuze om je te vergezellen op al je avonturen op de piste. Vertrouw op de kwaliteit en expertise van het merk Helly Hansen voor de ultieme ski-ervaring. Bestel nu en maak je klaar om comfortabel en vol vertrouwen de piste op te gaan!

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 65709-990
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene