Nordic Walking stokken Leki Alphatrail FX

Nordic Walking stokken Leki Alphatrail FX

Beginnend op: € 171,42

€ 149,82

-13%
Verken de paden met gemak dankzij de Leki Alphatrail FX Nordic Walking-stok voor volwassenen. ontworpen door het gerenommeerde merk Leki.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 171,42

€ 149,82

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Nordic Walking stokken Leki Alphatrail FX

Ontdek de Nordic Walking-stok Leki Alphatrail FX. een onmisbaar accessoire voor liefhebbers van Nordic Walking. Het merk Leki staat bekend om zijn kwaliteit en prestaties, en deze pole is daarop geen uitzondering. Hij is speciaal ontworpen voor volwassenen en mannen en is ideaal voor tous alle niveaus, of u nu een beginner of een ervaren nordic walker bent.

Deze pole is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende Nordic Walkers. Dankzij de robuuste aluminium constructie léger biedt hij een grote stabiliteit en uitstekende schokbestendigheid. Bovendien is hij dankzij het innovatieve vouwsysteem gemakkelijk op te bergen als je onderweg bent.

Het natuurlijke kurken handvat biedt optimaal comfort, zelfs tijdens lange wandelsessies. Elle absorbeert transpiratie om je handen koel en droog te houden, zodat je je zonder afleiding op je wandeling kunt concentreren. De verstelbare polsband zorgt voor een veilige en comfortabele pasvorm. voor een betere grip op de stok.

De Leki Alphatrail FX Nordic wandelstok is ook uitgerust met een zeer bestendig hardmetalen puntensysteem. ideaal voor optimale grip op tous soorten terrein. Of je nu op paden of moeilijkere ondergronden loopt, deze stok is ontworpen om je maximale stabiliteit en veiligheid te bieden.

Kortom, de Leki Alphatrail FX Nordic Walking pole is een must-have keuze voor tous Nordic Walking liefhebbers. De kwaliteit, prestaties en het elegante ontwerp maken het een essentieel accessoire voor uw sport. Mis de kans niet om zijn volledige potentieel te ontdekken en te genieten van comfortabel en veilig Nordic Walking. Bestel nu de Leki Alphatrail FX Nordic Walking-stok en ontdek nieuwe horizonten.

Extra informatie

Merk Leki
Fabrikant SKU 65425891
Kleur zwart/rood/geel
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene