Cap Reusch Jane

Cap Reusch Jane

€ 35,29

€ 29,14

-17%
Ga in stijl de piste op met de Reusch Jane beanie, ontworpen door het vertrouwde merk Reusch voor skiliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Cap Reusch Jane

De Reusch Jane beanie is de perfecte keuze voor skiliefhebbers die op zoek zijn naar een praktisch maar stijlvol accessoire. Ontworpen door het wereldberoemde merk Reusch, is deze beanie een perfecte mix van functionaliteit en stijl.

Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt onvergelijkbare warmte en comfort voor de koudste dagen op de piste. De nauwsluitende pasvorm vormt zich perfect naar de vorm van je hoofd en geeft je optimale ondersteuning zonder je te beperken in je bewegingen.

Met zijn strakke, moderne ontwerp is de Reusch Jane muts een echte aanwinst voor al je ski-outfits. De sobere kleur past gemakkelijk in je garderobe en het discrete logo voegt een vleugje raffinement toe.

Maar laat je niet misleiden door zijn uiterlijk alleen, deze muts is ook uitgerust met geavanceerde technologie om zich aan te passen aan de eisen van het skiën. De ademende stof voert vocht af en houdt je droog tijdens je activiteit. Bovendien is hij winddicht om je te beschermen tegen de elementen.

Of je nu een beginnende of ervaren skiër bent, de Reusch Jane muts is een must-have voor je uitstapjes op de piste. Hij is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Wacht dus niet langer en voeg hem nu toe aan je ski-uitrusting!

Extra informatie

Merk Reusch
Fabrikant SKU 6380041-4328
Kleur donkerblauw gemêleerd
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene