Dames skischoenen Head Edge 95 HW GW

Dames skischoenen Head Edge 95 HW GW

Beginnend op: € 453,75

€ 403,92

-11%
Geef je ski-ervaring een boost met Head Edge 95 W HV GW dames schoenen. Uitgebalanceerd comfort en prestaties voor moeiteloze afdalingen.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 453,75

€ 403,92

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames skischoenen Head Edge 95 HW GW

De EDGE 95 W HV GW schoen biedt vrouwelijke skiërs een optimale balans en een betere ski-ervaring met minder inspanning dankzij het nieuwe EZ-Tech shell ontwerp.

De EDGE 95 W HV GW schoen biedt vrouwelijke skiërs een betere ervaring met minder inspanning dankzij het nieuwe EZ-Tech shell design. Gemiddeld tot gevorderde skiërs profiteren van een goede balans en controle dankzij de natuurlijk gecentreerde stance van de schoen en strategisch geplaatste materialen op plaatsen die cruciaal zijn voor de energieoverdracht. Dankzij het flexibele materiaal aan de bovenkant van de voet kun je de schoen aantrekken zonder je handen te gebruiken. Het EZ-Walk systeem in combinatie met de GripWalk zool vergroot de mobiliteit en maakt lopen makkelijker. Dankzij een verstelbaar profiel kan de bovenkant van de kraag worden aangepast aan de vorm van de kuit van een vrouw.

Extra informatie

Merk Head
Fabrikant SKU 603248
Kleur zwart/turquoise
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene