Set stand up paddle boards en accessoires Yeaz Paradise Beach - Exotrace [Grootte 305x78x15 cm]

Set stand up paddle boards en accessoires Yeaz Paradise Beach - Exotrace [Grootte 305x78x15 cm]

€ 1.056,73

€ 876,70

-17%
Ontdek de Set Stand up paddle Yeaz Paradise Beach - Exotrace, voor uren onvergetelijk waterplezier!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Set stand up paddle boards en accessoires Yeaz Paradise Beach - Exotrace

Dit veelzijdige paddle board heeft alles wat je nodig hebt voor uren plezier op het water, of het nu een spannende tocht naar zee is of een ontspannen tochtje naar het meer. Dankzij de stevige Cross-Drop-Stitch constructie en het antislip dek biedt het board de perfecte mix van stabiliteit, balans en comfort. Het stabiele gevoel maakt balanceren op het board kinderspel. Het is dus geschikt voor alle ervaringsniveaus, van enthousiaste beginners tot gevorderde stand-up peddelaars. De SUP EXOTRACE is gemakkelijk te manoeuvreren en heeft drie vinnen - een verwijderbare middenvin en twee zijvinnen - voor uitzonderlijke wendbaarheid, stabiliteit en snelheidscontrole. Het UV-bestendige ventiel, omrand met een fijnmazig gaasfilter, is eenvoudig te bedienen dankzij het push-push systeem. De bidirectionele High Airflow pomp zorgt voor aangenaam oppompen en rapide. Dankzij de slagvaste manometer en het zandfilter heeft de gepatenteerde pomp een lange levensduur.


De slijtvaste rugzak, met mesh zijvakken, gewatteerde rug, gewatteerde en verstelbare schouderbanden en heupriem, maakt het gemakkelijk om je stand up paddle board te dragen en biedt voldoende ruimte voor alle accessoires, zoals de peddel, pomp en vin. De slijtvaste buitenhoes van nylon is bestand tegen zon, zee en zand en beschermt het SUP board uitstekend tijdens het vervoer. De driedelige peddel met telescopische functie en ergonomische T-greep is licht en stabiel en kan individueel worden aangepast aan elke maat. Het optimaal gevormde peddelblad van nylon en glasvezel zorgt voor een soepele stroming van het water.


Het veelzijdige board met de nom van de Californische stranden is opblaasbaar, draagbaar en gemakkelijk te hanteren - een ideale reisgenoot. Het ontwerp met de ingewikkelde kleurverloopprint aan beide zijden straalt een puur vakantiegevoel uit.


Of het nu gaat om de zee, een rivier of meer, yoga of een gezinsuitstapje, het YEAZ board staat garant voor eindeloos zomerplezier op het water!


EXOTRACE



  • Lichtgewicht, dus gemakkelijk mee te nemen, zelfs voor kleine mensen

  • Eenvoudig en rapide op te blazen, voor spontaan peddelen

  • Wendbaar en zeer gemakkelijk te manoeuvreren

  • Ideaal voor lichte tot gemiddelde volwassenen, tieners en kinderen tot 90 kg

Extra informatie

Merk Yeaz
Fabrikant SKU 50370985
Kleur capri oranje
Kleur Oranje
Maat 305x78x15 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene