Staande peddelplank Yeaz Nohea - Exotrace [Grootte 305x78x15 cm]

Staande peddelplank Yeaz Nohea - Exotrace [Grootte 305x78x15 cm]

€ 856,08

€ 695,80

-19%
Ontdek het Stand up paddle board Yeaz Nohea - Exotrace, een veelzijdig board dat ideaal is voor alle ervaringsniveaus.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Staande peddelplank Yeaz Nohea - Exotrace

Dit veelzijdige paddle board heeft alles wat je nodig hebt voor urenlang plezier op het water, of het nu een spannende tocht naar zee is of een ontspannen tochtje naar het meer. Dankzij de stevige Cross-Drop-Stitch constructie en het antislip dek biedt het board de perfecte mix van stabiliteit, balans en comfort. Het stabiele gevoel maakt balanceren op het board kinderspel. Het is dus geschikt voor alle ervaringsniveaus, van enthousiaste beginners tot gevorderde stand-up peddelaars. De SUP EXOTRACE is gemakkelijk te manoeuvreren en heeft drie vinnen - een verwijderbare middenvin en twee zijvinnen - voor uitzonderlijke wendbaarheid, stabiliteit en snelheidscontrole. Het UV-bestendige ventiel, omrand met een fijnmazig gaasfilter, is eenvoudig te bedienen dankzij het push-push systeem. De bidirectionele High Airflow pomp zorgt voor aangenaam oppompen en rapide. Dankzij de schokbestendige manometer en het zandfilter heeft de gepatenteerde pomp een lange levensduur.

Met zijn minimalistische ontwerp maakt het board indruk met zijn esthetische effect boven de waterlijn. Sport, ontspanning en harmonie met de natuur staan centraal in de SHIKOKU SUP collectie, die de nom naam draagt van het Japanse paradijs voor waterliefhebbers.

Op zee, in een rivier of meer, voor yoga of familie-uitjes, het YEAZ board staat garant voor eindeloos zomerplezier op het water!

EXOTRACE

  • Lichtgewicht, dus gemakkelijk mee te nemen, zelfs voor kleine mensen
  • Eenvoudig en rapide op te blazen, voor spontaan peddelen
  • Wendbaar en zeer gemakkelijk te manoeuvreren
  • Ideaal voor lichte tot gemiddelde volwassenen, tieners en kinderen tot 90 kg

Extra informatie

Merk Yeaz
Fabrikant SKU 50370964
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 305x78x15 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene