Rugzak Jobe Sports Aero SUP

Rugzak Jobe Sports Aero SUP
€ 80,66
De Jobe Sports Aero SUP rugzak is perfect om je stand up peddeluitrusting stijlvol en comfortabel mee te nemen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Rugzak Jobe Sports Aero SUP

De Jobe Sports Aero SUP rugzak is een essentieel accessoire voor stand up peddel liefhebbers. Ontworpen door Jobe Sports, combineert deze rugzak functionaliteit en stijl voor de ultieme peddelervaring.

De Jobe Sports Aero SUP rugzak is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel licht als duurzaam. Hij is speciaal ontworpen om je paddle board in alle veiligheid te vervoeren, dankzij de verstevigde riemen en het stevige ritssysteem.

Naast de transportfunctie biedt deze rugzak praktische opbergruimte voor al je peddelaccessoires. In de zijvakken kun je gemakkelijk je peddel en riem opbergen, terwijl het voorvak met rits ideaal is voor persoonlijke spullen zoals je telefoon, sleutels en portemonnee.

De Jobe Sports Aero SUP rugzak is ook zeer comfortabel om te dragen dankzij de gewatteerde, verstelbare schouderbanden. Bovendien maken de aerodynamische vorm en het stijlvolle ontwerp hem tot het perfecte accessoire voor alle liefhebbers van stand up paddle.

Of je nu een fan bent van lange peddelsessies of gewoon graag het water op gaat, de Jobe Sports Aero SUP rugzak is het perfecte accessoire voor jou. Met zijn superieure kwaliteit en praktische ontwerp zal hij je ideale metgezel zijn voor al je peddelavonturen. Wacht dus niet langer en haal het meeste uit je passie voor stand up paddle met de Jobe Sports Aero SUP rugzak.

Extra informatie

Merk Jobe Sports
Fabrikant SKU 489921021
Kleur groenblauw/oranje
Kleur Oranje
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene