Vinnen voor Jobe Sports 9.4 Bamboo SUP (x3)

Vinnen voor Jobe Sports 9.4 Bamboo SUP (x3)
€ 100,82
Ontdek het ultieme plezier van stand up peddelen met Jobe Sports bamboe vinnen voor je SUP 9.4. Krachtig en milieuvriendelijk.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Vinnen voor Jobe Sports 9.4 Bamboo SUP (x3)

Ontdek de set van 3 vinnen voor Jobe Sports 9.4 Bamboo SUP, een essentieel accessoire voor alle liefhebbers van stand up paddle. Ontworpen door het gerenommeerde merk Jobe Sports, is deze set set vinnen speciaal ontworpen om de prestaties van je peddelplank te verbeteren.

Deze vinnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden optimale stabiliteit en wendbaarheid tijdens je peddelsessies. Dankzij hun ergonomische vorm en elegante ontwerp laten ze je soepel glijden op zowel kalm als ruw water.

Of je nu een beginner of een ervaren peddelaar bent, deze vinnen zijn geschikt voor alle niveaus en omstandigheden. Met hun eenvoudige bevestigingssysteem zijn ze ook heel praktisch om naar behoefte te installeren en te verwijderen.

Naast hun uitzonderlijke prestaties geven deze vinnen je board een esthetisch tintje met hun bamboe afwerking. Ze zijn ook erg sterk en duurzaam, dus je kunt zeker zijn van langdurig gebruik.

Of je nu stand up peddel beoefent in zoet water of in de zee, deze set vin zal je vergezellen op al je nautische avonturen. Laat niets je tegenhouden en geniet met volle teugen van je passie voor deze sport door te kiezen voor het Pack van 3 vinnen voor Jobe Sports 9.4 Bamboo SUP. Bestel nu en verover de wateren met stijl en prestaties!

Extra informatie

Merk Jobe Sports
Fabrikant SKU 489921018
Kleur zwart/blauw/wit
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Rondom
Hoeveelheid per product 3