Middenvin Jobe Sports FCS 9"

Middenvin Jobe Sports FCS 9"

€ 80,66

€ 78,28

Ontdek de Jobe Sports FCS 9" middenvin, het essentiële accessoire voor je stand up peddel, ontworpen door het gerenommeerde merk Jobe Sports.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Middenvin Jobe Sports FCS 9"

De Jobe Sports FCS 9" middenvin is een essentieel accessoire voor elke stand up peddel liefhebber. Ontworpen door het gerenommeerde merk Jobe Sports, is deze vin speciaal ontworpen om meer stabiliteit en controle te bieden tijdens je peddelsessies.

De Jobe Sports FCS 9" middenvin is gemaakt van hoogwaardige materialen, is zowel duurzaam als lichtgewicht en biedt de perfecte balans tussen kracht en prestaties. Het innovatieve ontwerp maakt het makkelijker om te glijden en te manoeuvreren op het water.

Of je nu een beginner bent of een ervaren peddelaar, deze vin is geschikt voor peddelaars van elk niveau. Hij past op de meeste stand up paddle boards dankzij het universele FCS-bevestigingssysteem. Hij is eenvoudig te installeren en te verwijderen, zodat je de vin kunt aanpassen aan jouw wensen en vaarstijl.

Als stand up peddelaar weet je hoe point belangrijk goede stabiliteit is om het meeste uit je ervaring op het water te halen. Met de Jobe Sports FCS 9" middenvin kun je vol vertrouwen je grenzen verleggen en uitblinken op elke session.

Laat een vin van slechte kwaliteit je stand up peddelen niet in de weg staan. Kies voor uitmuntendheid met de Jobe Sports FCS 9" middenvin en ontdek een nieuwe dimensie van plezier en prestaties op het water. Bestel nu en maak je klaar om onvergetelijke momenten te beleven op je favoriete peddelplank.

Extra informatie

Merk Jobe Sports
Fabrikant SKU 489921017
Kleur oranje
Kleur Oranje
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene