Schoenen Boreal

Schoenen Boreal

Beginnend op: € 221,78

€ 179,09

-19%
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 221,78

€ 179,09

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Schoenen Boreal

Klimschoenen Boreal voor mannen: Werk hard met deze!

Zanskar combineert zijn 40 jaar ervaring in lederen wandelschoenen met de nieuwste zooltechnologie om een schoen te creëren die de belichaming is van wat een veelzijdige wandelschoen moet zijn. Uw ideale partner voor backpacken, wandelen en bergwandelen.

Kenmerken:

De bovenkant is gemaakt van hoogwaardig 2,6 mm Europees leder, met een keuze uit volledige schede of nubuck afwerking voor ieders smaak.

Royale rubberen versteviging beschermt het bovenwerk tegen schuren en ons unieke Dry-Line voeringssysteem is volledig waterdicht en biedt superieure prestaties op het gebied van vochtafvoer om uw voeten in alle weersomstandigheden droog te houden. Bij het werken met natuurlijk leer is er geen vervanging voor ervaring en bij Boreal wordt elke huid individueel geïnspecteerd op onvolkomenheden en met de hand gesneden om een afwerking van hoge kwaliteit te garanderen.

De Vibram Fuora Evo buitenzool is duurzaam en heeft een diep lamellenpatroon voor uitstekende tractie in alle omstandigheden.

Een opvallend kenmerk van de Zanskar is onze nieuwe tussenzool, met een zacht en gedempt EVA-bovenwerk, dat het comfort onder de voeten sterk verbetert.

In combinatie met ons nieuwe zoolplatform met een schokabsorberende schuimkap onder de hiel en verbeterde torsiestabiliteit, houdt het uw voeten tevreden en kunt u langer wandelen.

Hoogwaardige 2,6 mm waterdichte lederen afwerking Nubuck. HFS gedempt hielsysteem. Rubberen zool voor duurzaamheid. Boreal Dry-line voor absolute waterdichtheid en superieur ademend vermogen. Boreal PB-60 met schokabsorberende EVA-laag.

Buitenzool Vibram Fuora-Evo met dual density EVA en PU schokabsorptielaag. Demping onder de hiel en TPU-stabilisator in het middenvoetsbeentje. Trekking, backpacken en bergwandelen. 3 seizoenen gebruik.

Extra informatie

Merk Boreal
Fabrikant SKU 47125
Kleur bruin/zwart
Kleur Bruin
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Hoge steel