Klem Jobe Sports Addict SUP

Klem Jobe Sports Addict SUP
€ 81,66
De Jobe Sports Addict SUP klem: het essentiële accessoire voor een succesvolle session stand up peddel met Jobe Sports!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 4 of 6 dagen

Beschrijving

Klem Jobe Sports Addict SUP

De Jobe Sports Addict SUP bindkraag is een essentieel accessoire voor alle stand up peddel liefhebbers. Ontworpen door het gerenommeerde merk Jobe Sports, is deze klem speciaal ontworpen om je paddle board stevig op zijn plaats te houden tijdens je sessies op het water.

Deze bindkraag is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel robuust als duurzaam. Hij is ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan en de tand des tijds te doorstaan, zodat je vol vertrouwen kunt genieten van je peddelavonturen.

De Jobe Sports Addict SUP klem is ook heel gemakkelijk te gebruiken. Dankzij het vergrendelingssysteem rapide kun je je board binnen een paar seconden eenvoudig bevestigen en losmaken. Je hoeft je nooit zorgen te maken dat je je board verliest of losraakt tijdens het peddelen.

Deze bindkraag is speciaal ontworpen voor stand up paddle boards en garandeert een perfecte, stevige grip. Bovendien past het strakke, moderne ontwerp perfect bij je peddeluitrusting.

Of je nu een beginner of een professional bent, de Jobe Sports Addict SUP bindkraag is een onmisbaar accessoire voor al je peddeltochten. Wacht dus niet langer en voeg hem nu toe aan je uitrusting voor een veilige en zorgeloze peddelervaring. Geniet met een gerust hart van je peddelavontuur met de Jobe Sports Addict SUP bindkraag.

Extra informatie

Merk Jobe Sports
Fabrikant SKU 409919001
Kleur zilver/zwart
Kleur Zilver
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene