Zwembril met spiegelende lens en oordopjes Squba Enki

Zwembril met spiegelende lens en oordopjes Squba Enki
€ 10,06
Verbeter je zwemprestaties met Squba zwembrillen, uitgerust met spiegelende lenzen en oordopjes voor een optimale ervaring.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Zwembril met spiegelende lens en oordopjes Squba Enki

Squba Enki zwembrillen zijn ontworpen om je de ultieme zwemervaring te geven. Met zijn spiegellens en oordopjes is deze zwembril de perfecte keuze voor zwemmers van elk niveau.

Dankzij de spiegellens van de Squba Enki zwembril kun je met vertrouwen zwemmen, omdat de lens schitteringen vermindert en de zichtbaarheid in het water verbetert. Je kunt je dus concentreren op je zwemtechniek zonder last te hebben van de schittering van de zon.

Naast de spiegelende lens wordt deze zwembril ook geleverd met oordopjes om je te beschermen tegen water- en oorirritatie. De oordopjes zijn zo ontworpen dat ze comfortabel in je oren passen en water buiten houden, zodat je zorgeloos kunt zwemmen.

Het merk Squba staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en prestaties. Squba Enki zwembrillen zijn daarop geen uitzondering en bieden een duurzame, schokbestendige constructie voor langdurig gebruik.

Of je nu af en toe zwemt of een doorgewinterde deelnemer bent, Squba Enki zwembrillen zijn de perfecte keuze om je zwemervaring te verbeteren. Wacht dus niet langer en rust jezelf uit met deze hoogwaardige zwembril voor optimale prestaties in het water.

Extra informatie

Merk Squba
Fabrikant SKU 39965.011.2
Kleur grijs
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene