Wandelschoenen Meindl Stowe GTX

Wandelschoenen Meindl Stowe GTX

Beginnend op: € 267,21

€ 215,85

-19%
Verken het buitenleven in comfort en stijl met Meindl Stowe GTX wandelschoenen, ontworpen door het vertrouwde merk Meindl.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 267,21

€ 215,85

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Wandelschoenen Meindl Stowe GTX

Meindl Stowe GTX wandelschoenen zijn speciaal ontworpen voor natuurliefhebbers en wandelliefhebbers. Met het gerenommeerde merk Meindl combineren deze schoenen comfort, prestaties en duurzaamheid om je te vergezellen op al je buitenavonturen.

Deze schoenen zijn ideaal om te wandelen en bieden optimale ondersteuning dankzij het leren bovenwerk en de precieze vetersluiting. Ze zijn ook uitgerust met een waterdicht en ademend Gore-Tex membraan, dat bescherming biedt tegen de elementen en je voeten toch laat ademen.

De Vibram buitenzool zorgt voor perfecte grip op alle soorten terrein, of het nu gaat om rotsachtige paden, modderige tracks of steile hellingen. De Air Active technologie zorgt voor een goede luchtcirculatie en uitstekende demping, voor optimaal comfort tijdens lange wandeltochten.

Meindl Stowe GTX wandelschoenen hebben ook een tussenzool van EVA-schuim voor goede schokdemping en drukverdeling over de hele voet. Bovendien beschermt de rubberen steenbescherming je tenen tegen obstakels onderweg.

Of je nu een beginner of een ervaren wandelaar bent, deze wandelschoenen van Meindl Stowe GTX zullen je vergezellen op al je avonturen in de bergen. Met hun kwaliteit en robuustheid zullen ze je trouwe bondgenoten zijn voor vele buitenavonturen.

Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op comfort, prestaties en duurzaamheid met Meindl Stowe GTX wandelschoenen. Laat je verleiden door de kwaliteit en expertise van het merk Meindl en ga vol vertrouwen op pad om nieuwe paden te veroveren.

Extra informatie

Merk Meindl
Fabrikant SKU 3474-10
Kleur braun
Kleur Bruin
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Middensteel