Wandelschoenen Meindl Vakuum Sport III GTX

Wandelschoenen Meindl Vakuum Sport III GTX

Beginnend op: € 321,66

€ 280,05

-13%
Verken het buitenleven in stijl en comfort met Meindl Vakuum Sport III GTX wandelschoenen, ontworpen door het gerenommeerde merk Meindl.

Niet op voorraad

Beschrijving

Wandelschoenen Meindl Vakuum Sport III GTX

Meindl Vakuum Sport III GTX wandelschoenen zijn de perfecte keuze voor alle wandelliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare en robuuste schoen. Deze schoenen zijn gemaakt door het beroemde merk Meindl en zijn speciaal ontworpen om optimaal comfort en prestaties te bieden tijdens je buitenavonturen.

Het merk Meindl staat bekend om zijn kwaliteit en de wandelschoenen zijn daarop geen uitzondering. De Vakuum Sport III GTX laarzen hebben een robuust en duurzaam bovenwerk van leer, dat je voeten beschermt tegen de elementen en tegelijkertijd een optimaal ademend vermogen biedt. Gore -Tex technologie is ook verwerkt in deze schoenen, waardoor ze waterdicht en weerbestendig zijn, zodat je met een gerust hart kunt wandelen, wat voor weer het ook is.

De rubberen zool van Vibram biedt uitstekende grip op alle soorten terrein, zodat je veilig kunt wandelen op gladde of ongelijke oppervlakken. Bovendien dempt de EVA-tussenzool je stappen en vermindert hij de vermoeidheid tijdens lange wandeltochten. Je kunt dus genieten van je wandelingen zonder je zorgen te maken over je voeten.

Meindl Vakuum Sport III GTX wandelschoenen zijn speciaal ontworpen voor de veeleisende wandelaar en bieden de perfecte balans tussen comfort, duurzaamheid en prestaties. Of je nu een dag of meerdere dagen gaat wandelen, deze schoenen zullen je trouwe metgezellen zijn tijdens je avontuur.

Het elegante ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken Vakuum Sport III GTX een ideale keuze voor wie stijl en functionaliteit wil combineren. Deze wandelschoenen zijn ook perfect voorautres buitenactiviteiten zoals kamperen of bergwandelen.

Al met al zijn Meindl Vakuum Sport III GTX wandelschoenen een verstandige investering voor alle liefhebbers van natuur en buitenactiviteiten. Met hun ongeëvenaarde kwaliteit en ongeëvenaard comfort zullen deze schoenen je trouw vergezellen op al je buitenavonturen.

Extra informatie

Merk Meindl
Fabrikant SKU 2939-03
Kleur grijs/citroen
Kleur Grijs
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Hoge steel