Fleece Jack Wolfskin dna grizzly

Fleece Jack Wolfskin dna grizzly

Beginnend op: € 141,12

€ 135,19

Dit fleecejack voor heren verzekert u van comfort tijdens uw trainingssessies in koud weer. De stof houdt je warm en droog.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 141,12

€ 135,19

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Fleece Jack Wolfskin dna grizzly

Onderweg, over steile paden, neemt de hoogte duidelijk toe. In de verte zie je de top al. Wanneer de lucht begint af te koelen, laat DNA GRIZZLY zien wat hij kan: hij houdt je warm en beschermt je nek op betrouwbare wijze tegen de wind.
Voor het robuuste fleecejack gebruiken we ons bijzonder warme POLARTEC®-materiaal. In het schouder- en nekgedeelte hebben we een warme fleece van gerecycled polyester aangebracht - in combinatie met het winddichte buitenmateriaal wordt het een echte blikvanger dankzij het ruitpatroon.
Overigens: als je op het laatste stuk van de steile klim bezweet raakt, open je gewoon de ventilatieritsen onder de armen om snel af te koelen.
Overige detailsGewicht
: 595 g (maat M)
POLARTEC CLASSIC 300: zeer warme en robuuste fleeceSTORMLOCK
GRID ECOSPHERE 2L: winddicht en waterafstotend gemengd weefsel van gerecycled materiaal met hoog ademend vermogen / STORMLOCK Ecosphere TAFFETA: winddicht, waterafstotend en bijzonder soepel weefsel van gerecycled polyester met hoog ademend vermogen (schouders)
MICROGUARD ECOSPHERE (40 g/m²): warme wattering van gerecyclede synthetische vezels / MICROGUARD ECOSPHERE (100 g/m²): zeer warme wattering van gerecyclede synthetische
vezelsVerluchtingsritsen in de oksels2
heupzakken, borstzakje

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1709981_1350
Kleur blauw/zwart
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten