Teenage 3-in-1 jas Jack Wolfskin icy winter

Teenage 3-in-1 jas Jack Wolfskin icy winter
Beginnend op: € 161,28

Niet op voorraad

Beschrijving

Teenage 3-in-1 jas Jack Wolfskin icy winter

Zijn uw kinderen altijd buiten, zelfs bij vriestemperaturen? Dan is het ICY WINTER 3IN1 JACKET precies het juiste jack voor jou: ons warmste 3-in-1 jack is geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor avonturen in de sneeuw.
De zachte, waterdichte TEXAPORE-buitenjas blijft droog, ook als de kinderen buiten in de regen of sneeuw spelen. Tegelijkertijd is het ademend - ideaal wanneer u zich meer moet inspannen!
Het ICY WINTER 3IN1 JACKET is net zo geschikt voor uitstapjes naar de stad. We hebben het bewust in een sobere stijl ontworpen.
Om de kinderen zelfs bij temperaturen onder nul warm te houden, hebben we de binnenjas gevoerd met ons MICROGUARD ECOSPHERE materiaal. Dit fleece van synthetische vezels is volledig gerecycleerd - en is bovendien vochtbestendig. Kleine avonturiers zijn goed beschermd bij de kraag door de uitklapbare kinbeschermer.
Autres details
Gewicht: 745 g (maat 128)
Buitenjack:
TEXAPORE NATURE TOUCH 2L: waterdicht, winddicht en ademend buitenmateriaal dat zacht aanvoelt (waterkolom: 10.000 mm*, waterdampdoorlaatbaarheid: > 6000 g/m²/24 h**)
(volgens : * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
microvezel voering met bedrukt logo / eco-dyed mesh voering
vaste capuchon
2 heupzakken
stretch kinbeschermer, uitklapbaar
verstelbare zoom
reflecterende details
Binnenjack :
STORMLOCK SOFTTOUCH: zeer lichte, zachte, wind- en waterafstotende stof
MICROGUARD ECOSPHERE (200 g/m²): bijzonder warme watten van gerecycleerde synthetische vezels / MICROGUARD ECOSPHERE (180 g/m²): bijzonder warme watten van gerecycleerde synthetische vezels
2 heupzakken

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1609051_1010
Kleur nachtblauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Karakteristiek Hardshell