Tienerbroek Jack Wolfskin great snow

Tienerbroek Jack Wolfskin great snow
Beginnend op: € 110,87
Deze broek garandeert u een perfect comfortbeheer en een optimale bewegingsvrijheid, zodat u zich comfortabel voelt tijdens uw skisessie.

Niet op voorraad

Beschrijving

Tienerbroek Jack Wolfskin great snow

De kinderen kijken uit naar de komst van de winter als u uw skivakantie doorbrengt op Suisse. De GREAT SNOW PANTS zijn onmisbaar om ervoor te zorgen dat de kleine sneeuwavonturiers het niet koud krijgen op de weg naar beneden. Felix Neureuther champion heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van deze broek.
De skibroek is warm gewatteerd, zeer waterdicht en winddicht. Vocht ontsnapt snel naar buiten door het ademende materiaal. En de verstelbare elastische tailleband en afneembare schouderbanden garanderen een perfecte pasvorm.
Wij hebben de broek bij de zoom versterkt om hem te beschermen tegen de scherpe randen van ski's en skischoenen. Bijzonder praktisch zijn de drukknopen aan de zoom om de broekspijpen gemakkelijk in te korten. En omdat we ook aan het milieu denken, hebben we de broek geverfd met ons FUTURE DYE proces. Dit betekent dat er veel minder water en chemicaliën worden gebruikt.
Autres details
Gewicht: 480 g (maat 128)
TEXAPORE O2+ FUTURE DYE 2L: ecologisch geverfd buitenmateriaal, zeer waterdicht, winddicht en sterk ademend (waterkolom: 20.000 mm*, waterdampdoorlaatbaarheid: > 15.000 g/m²/24 h**)
(metingen volgens :
* JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
gerecyclede microvezelvoering met bedrukt logo
MICROGUARD ECOSPHERE (60 g/m²): warme watten van gerecyclede synthetische vezels
2 voorzakken
afneembare schouderbanden
elastische taille
verstelbare taille
via drukknopen omhoog te draaien benen
verstelbare beenkappen
reflecterende details

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1608711_2230
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior