Tiener sneeuwpak Jack Wolfskin great

Tiener sneeuwpak Jack Wolfskin great
Beginnend op: € 201,62

Niet op voorraad

Beschrijving

Tiener sneeuwpak Jack Wolfskin great

Als de verse poedersneeuw glinstert in de zon, is het tijd voor het eerste sneeuwavontuur van de winter. Met de GREAT SNOW SNOWSUIT staat niets het hele gezin meer in de weg om op skivakantie te gaan.
Samen met de champion skileraar Felix Neureuther hebben wij dit functionele kinderskipak ontwikkeld. Het is zeer waterdicht en heeft een bijzonder warme voering. Dankzij de waterdichte ritsen en sneeuwvangers zijn de kleine sneeuwfans volledig beschermd tegen wind en vocht.
En als de dag op de piste zwaar is, wordt het vocht snel van de huid afgevoerd. De rug, de knieën en de uiteinden van de benen - de gebieden die bijzonder zwaar worden belast - zijn versterkt met een robuust materiaal.
Autres details
Gewicht: 780 g (maat 128)
TEXAPORE ECOSPHERE PIECE DYE STRETCH 2L: elastisch, zeer waterdicht, winddicht en ademend materiaal met gerecycled polyester (waterkolom: 20.000 mm*, waterdampdoorlaatbaarheid: > 15.000 g/m²/24 h**)
(metingen volgens : * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
TEXAPORE O2+ PIECE DYE 2L: zeer waterdicht, winddicht en ademend buitenmateriaal (waterkolom: 20.000 mm*, waterdampdoorlaatbaarheid: > 15.000 g/m²/24 h**)
(metingen volgens: * JIS L 1092; ** JIS L 1099 B-1)
OXFORD REINFORCEMENT 500D : bijzonder scheur- en slijtvaste stof
zachte voering van gerecycleerde microvezels met bedrukt logo
MICROGUARD ECOSPHERE (140 g/m²): zeer warme watten van gerecycleerde synthetische vezels: zeer warme watten van gerecycleerde synthetische vezels
vaste capuchon
2 heupzakken, skipaszak
rekbare kinbeschermer, uitklapbaar
waterafstotende rits
nauwsluitende elastische manchetten
verstevigde rug en knieën
beenkappen
reflecterende details

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1608561_1361
Kleur blauw/rood
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior