Pet Buff truckerxcross [Grootte L/XL]

Pet Buff truckerxcross [Grootte L/XL]

€ 27,83

€ 25,76

-7%
Bescherm jezelf tegen de zon en blijf actief met de high-performance packable cap van het Buff® professionele team. Ultraflexibel, ultra- lichtgewicht en eco-verantwoord!

Niet op voorraad

Beschrijving

Pet Buff truckerxcross

Pack Run xcross vizier Pack Run. Geniet van een actieve levensstijl met de officiële producten van het buff® professionele team. geavanceerde technologische producten ontworpen voor sport en outdoor activiteiten. een flexibel en extreem licht vizier en hoofdband: voorkom verblinding en bescherm uzelf tegen uv-stralen. een verstelbare pasvorm, hoge ademend vermogen en ultieme zweetabsorptie zijn de kenmerken van dit uiterst gemakkelijk te dragen vizier. Ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar accessoires met hoge prestaties, vormt het Buff® pack concept de basis voor onze meest technische caps en vizieren. Onze packable modellen, die in onze designlabs werden ontwikkeld en door topambassadeurs van Buff® werden getest, kunnen in de hand worden opgevouwen, worden gedraaid en in de kleinste zak worden opgeborgen zonder hun vorm te verliezen.

Kenmerken:

  • Gerecycled Coolnet UV+ materiaal: 95% gerecycled polyester microvezel met ultieme vochtregulerende eigenschappen, verkoelend effect, UPF+50 UV-bescherming en ultra-lichtgewicht.
  • UltraStretch-technologie: Zeer rekbaar product, ontworpen voor optimaal comfort en prestaties.
  • Hij is gemakkelijk op te bergen en behoudt zijn vorm. Geavanceerde technologie, ontworpen voor gebruiksgemak, kan in één hand worden opgevouwen zonder zijn vorm te verliezen wanneer hij eenmaal is losgelaten.
  • Gemaakt van gerecycleerde materialen. Doe nu meer en help mee aan een betere wereld voor u om van te genieten.

Specificaties:

  • Samenstelling: Kroon: 95% gerecycleerd polyester 5% elastaan
  • Vizier: 100% polyurethaan
  • Afmetingen (breedte x lengte x hoogte): 14,5x16x7

Verzorging:

  • Machine wasbaar

Extra informatie

Merk Buff
Fabrikant SKU 125579555
Kleur donkerblauw
Kleur Blauw
Maat L/XL - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Cap

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten