Kinderzwembril Speedo Jun Hydropulse P12

Kinderzwembril Speedo Jun Hydropulse P12

€ 20,17

€ 15,23

-25%
Geef je kind de ultieme prestaties met Speedo Jun Hydropulse P12 zwembrillen. Comfortabel, betrouwbaar en stijlvol.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Kinderzwembril Speedo Jun Hydropulse P12

Speedo Jun Hydropulse P12 zwembrillen zijn speciaal ontworpen voor jonge zwemmers die graag zwemmen. Deze zwembril is gemaakt door het beroemde merk Speedo en is perfect voor kinderen vanwege de grootte en het ontwerp dat is aangepast aan jonge zwemmers.

Dankzij de ergonomische vorm biedt deze zwembril een comfortabele en stevige pasvorm, zodat kinderen zich volledig op het zwemmen kunnen concentreren zonder gehinderd te worden door een slecht passende zwembril. De lenzen van polycarbonaat zijn slagvast en bieden UV-bescherming, zodat vision helder en veilig is voor kinderogen.

Het stijlvolle en kleurrijke ontwerp van de Speedo Jun Hydropulse P12 zwembril is perfect voor jonge zwemmers die willen opvallen en er stijlvol uit willen zien in het water. Bovendien zijn de siliconen bandjes gemakkelijk te verstellen voor een pasvorm op maat en een comfortabele pasvorm.

De zwembril is ook ideaal voor trainingen en zwemwedstrijden dankzij de hydrodynamische vorm, die de weerstand in het water vermindert en de prestaties van zwemmers verbetert.

Kortom, Speedo Jun Hydropulse P12 zwembrillen zijn een kwaliteitskeuze voor alle jonge zwemmers met een passie voor zwemmen. Met zijn comfort, stijl en prestaties is deze zwembril een onmisbaar accessoire voor zwemlessen. Vertrouw op het gerenommeerde merk Speedo om je kind uit te rusten met de beste zwemuitrusting.

Extra informatie

Merk Speedo
Fabrikant SKU 12270-D658
Kleur zwembad blauw/mango/lichte rook
Kleur Blauw
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior