Donsjack Jack Wolfskin dna tundra

Donsjack Jack Wolfskin dna tundra
Beginnend op: € 181,45
Dit donsjack voor heren is de perfecte metgezel voor winterse activiteiten. Hij is even comfortabel als stijlvol en kan zowel op het werk als tijdens het uitgaan worden gedragen.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 181,45
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Donsjack Jack Wolfskin dna tundra

Een koude wind waait over de bergpas en de bevroren grond kraakt onder je voeten. Terugdraaien? Echt niet. U doet gewoon de kap van uw warme TUNDRA HOODY op - en vervolgt uw weg.
Het vederlichte donsjack houdt je warm, want de grote compartimenten zijn royaal gevuld met RDS-gecertificeerd eendendons. Tijdens bijzonder veeleisende beklimmingen profiteert u van het hoge ademende vermogen.
We hebben twee STORMLOCK-materialen van gerecycled polyester aan de buitenkant gecombineerd: beide bieden effectieve bescherming tegen wind en lichte neerslag. Het rasterwerk aan de onderkant van het jack geeft het een moderne uitstraling naast de trendy Colour-Block look.
Verdere detailsGewicht
: 410 g (maat M)
STORMLOCK GRID ECOSPHERE 2L: winddicht en waterafstotend gemengd materiaal van gerecycled materiaal met hoog ademend vermogenSTORMLOCK
Ecosphere TAFFETA: winddicht, waterafstotend en bijzonder soepel gerecycled polyesterweefsel met hoog ademend vermogen Gevuld met
90/10 eendendons (vulkracht 700 cuin, RDS gecertificeerd)

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1206611_6350
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten