Donsjack voor dames Jack Wolfskin athletic

Donsjack voor dames Jack Wolfskin athletic
Beginnend op: € 201,62
Dit donsjack is voor mensen die voortdurend onderweg zijn. Van de stad tot in het hooggebergte biedt hij ongeëvenaard comfort en bescherming tegen koele winden.

Niet op voorraad

Beschrijving

Donsjack voor dames Jack Wolfskin athletic

Op besneeuwde wandelpaden bent u beschermd tegen kou en wind - en dat alles met een stijlvolle look. Een functionele jas kan een trendy look hebben. Het ATHLETIC DOWN JACKET is daar het beste bewijs van!
Het asymmetrische ontwerp met ritssluiting opzij maakt het donsjack tot een echte blikvanger. De gladde, glanzende buitenstof en de originele indeling van de donsvakken geven hem een elegante en speelse look die ook zijn doel dient: de STORMLOCK buitenstof is winddicht en de vakken bieden veel ruimte voor de warme RDS-gecertificeerde ganzendonsvulling.
Een ander hoogtepunt is de grote, doorlopende voorzak met zachte fleecevoering op point. Het heeft ritsen aan beide zijden zodat er niets uit kan vallen. Als het tijdens je wandeling met regent of sneeuwt, combineer je het ATHLETIC DOWN JACKET gewoon met een waterdicht buitenjack - geen probleem dankzij ons SNAP-IN systeem!
Autres details
Gewicht: 285 g (maat S)
STORMLOCK ECOSPHERE 20D GLOSSY RIPSTOP: zeer lichte, scheurvaste en winddichte stof van gerecycled polyester met versterkende draden en glanzende buitenkant
gevuld met 90/10 ganzendons (vulkracht 800 cuin, RDS gecertificeerd)
voorzak met twee ritsen
SNAP-IN systeem: bevestigingsmogelijkheden voor een buitenjack

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1206561_4311
Kleur groene haag
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Zip