Jas Jack Wolfskin atmos

Jas Jack Wolfskin atmos
Beginnend op: € 181,45
Deze herenjas is gemaakt voor skigebieden, bevroren meren en besneeuwde hellingen. Het hoogwaardige materiaal beschermt tegen kou, wind en vocht.

Niet op voorraad

Beschrijving

Jas Jack Wolfskin atmos

Door de vers gevallen sneeuw ben je op weg naar de top en kun je niet wachten op de afdaling. Terwijl je van de helling naar het dal skiet, draag je je ATMOS JACKET. Het houdt je warm, voelt heerlijk aan en laat je huid ademen.
Dit comfortabele isolatiejack hebben we samen met Felix Neureuther ontwikkeld. Zijn lichte MICROGUARD-watten garanderen de nodige thermische retentie.
Aan de andere kant is het ATMOS JACKET super flexibel waar je het nodig hebt. Want we hebben hem uitgerust met onze nieuwe NANUK DYNAMIC NATUREBLEND fleece aan de zijkanten en onder de armen. Dit elastische materiaal met een hoog gehalte aan TENCEL™ Lyocell-vezels is aangenaam zacht en volgt werkelijk elke beweging.
Overige detailsGewicht
: 450 g (maat M)
FLEX SHIELD AIRLITE RIPSTOP: zeer licht en ademend Ripstop-gestructureerd softshell-materiaal, elastisch, slijt- en windbestendig, waterafstotendNANUK
DYNAMIC NATUREBLEND: zacht, bi-elastisch en ademend stretchfleece met 61% gerecycled polyester en minimaal 25% TENCEL™ Lyocell-vezels die (zijkanten en onder de armen)
FLEX SHIELD AIRLITE PLAIN: zeer licht en ademend softshell-materiaal, elastisch, slijt- en windbestendig, waterafstotendMICROGUARD
STRETCH (60 g/m²): lichte en elastische synthetische vezelwatten2
heupzakken,
borstzak Verstelbarebeenkappen

Extra informatie

Merk Jack Wolfskin
Fabrikant SKU 1205731_1361
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten